Vprašanja, razprave o izdelkih Kletka za zajce Zolia Janis za notranjo/zunanjo uporabo na kolesih - 115 cm
100% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
erika
Katastrofalni nakup, urin mojega zajca gre … svetleča prevleka je slaba, res obžalujem ta nakup
1 sporočila
regine
1. Kupil sem zajčnik Zolia Janis za moja dva morska prašička. Les je surov in ga njihovi iztrebki in urin lahko zelo hitro uničijo, saj niso čiste živali, za razliko od zajcev! Kateri lak lahko uporabim in kje ga najdem? 2. Platforma hišice se mi zdi precej visoka, ali ni nevarno, če morski prašički skoknejo od tam na dno zajčnika? Najlepša hvala za vaše odgovore!!
1 sporočila
odile
Odsvetujem vam. Zelo slabe kakovosti.
2 sporočila
erika
Bolj kot povprečen, imate prav
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, rad bi izvedel višino nog. Kolesca na dnu kletke. Hvala
1 sporočila
sébastien
Kolesa na dnu kletke merijo približno 31 cm.
1 sporočila
mlle patricia
Ali lahko zajec enostavno sam dostopa do spodnjega vhoda? Imate morda kakšen nasvet glede sončne izolacije poleti? Hvala
5 sporočila
julie
Pozdravljeni, popolnoma neprimerno za zajca, ki potrebuje več prostora, potrebuje najmanj 2 kvadratna metra talne površine. Lep dan želim.
1 sporočila
céline
Pozdravljeni! Moj pritlikavi zajček je navdušen, lahko pride na vrh hišice bodisi s plezanjem bodisi s skakanjem! Je zelo majhen in velikost kletke je odlična, celo precej večja kot velikost v trgovinah
1 sporočila
camille
Moj zajček izgleda dobro. A vendar grize kletko, zato sem moral dodati kotno posteljnino, da urin ne bi tekel po tleh. Prav tako sem pred vhod dodal nekaj, da lahko sam vstopa in izstopa