Notranji kotni filter
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
manon
Pozdravljeni, imam 60-litrski akvarij z veliko rastlinami in želim vanj postaviti svojega betta. Ali ta filter ustreza ali je premočan za betto?
470 sporočila
michel
Za beto zadostuje dobro zasajen akvarij in ni potrebe po filtru. Tedenska menjava vode, približno 10 %, je zanje zelo primerna. Michel
5 sporočila
manon
Bom dodal jate rib in kozic ter filter za 60-litrski akvarij
5 sporočila
manon
V vsakem primeru bom naredil 10-odstotno spremembo vsak teden
470 sporočila
michel
Betta in kozice? Jata mikro ribic in Betta OK. Za 50L akvarij moje male hčerke smo namestili zunanji filter Eheim ecco pro 130. Prednost: prihranek prostora v rezervoarju, veliko večji volumen filtrirnih mas in lažje čiščenje, pomanjkljivost pa je višja cena ob nakupu. Michel
5 sporočila
manon
Da, betta in kozice, imam zelo miroljubnega betta, ki nikoli ni dotaknil gupijev, s katerimi je bil, preden je prišel k menoj, in imam akvarij z ogromno skrivališči, tako da si to lahko privoščim. Pravkar sem zaključil študij in si ne morem privoščiti zunanjega filtra, ta se mi je zdel zelo primeren.
470 sporočila
michel
Persiste raje ta vrsto filtra, ker ima priloženo škropilno palico. https://www.zoomalia.com/animalerie/sera-fil-60-et-120-filtre-interne-p-20794.html. Michel
5 sporočila
manon
Imam takšnega in pravzaprav res ni dober. Površina filtracije je premajhna in zato skoraj neuporaben.