Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
johann
Pozdravljeni, imam akvarij s prostornino 240 litrov; Cayman znamke FERPLAST, vendar nimam pokrova za filter BLUWAVE 07. Mislil sem, da bi ga kupil novega, vendar ga nikjer ne najdem. Ali imate to na voljo med vašimi rezervnimi deli? Druga možnost je, da to zamenjam z BLUMODULAR 03, poleg tega pa bo zavzel manj prostora. Ali bo to dovolj za učinkovito filtracijo vode v mojem akvariju? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kapuca ni na voljo kot rezervni del. Vsekakor pa vam lahko priporočimo Blumodular 3 za vaš akvarij. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
michel
Pozdravljeni, imam morski akvarij s prostornino 240 litrov. Katero Blumodular napravo mi priporočate? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko vam svetujemo Blumodular 2. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
12 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali obstaja adapter, ki ga je mogoče pritrditi na črpalko Bluwave 09 (ferplast), da bi lahko uravnavali pretok? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost nimamo te vrste artikla. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
12 sporočila
christophe
pozdravljeni, pravkar sem namestil ferplast cayman 110 (230 L) z notranjo črpalko Bluwave 09, zdi se, da ni mogoče nastaviti pretoka črpalke. Ali bi črpalka Blumodular lahko rešila ta problem in katera referenca bi bila primerna za moj akvarij. Hvala, če mi lahko odgovorite
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, možno je dodati črpalko blumodular, vendar (blumodular 03) in predvsem ta črpalka bi prišla kot dopolnilo k bluwave 09, vendar ne kot zamenjava, saj to ne bi bilo dovolj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia