Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec lojnih kroglic za ptice HAMIFORM

50% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Patricia
2 sporočila
patricia fr
Našel sem ta izdelek pri konkurenci, vendar sem želel vedeti, kako obesiti mastne kroglice brez mreže, saj se razpadejo, ko jih nabodemo, in zato ne držijo. Hvala za vaše informacije.
Mélanie
2 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, pravzaprav se kroglice ne morejo neposredno pritrditi, ker se drobijo, zato je potrebno jih postaviti v mreže. Jaz sem zelo zadovoljna s tem izdelkom, ki prenese veter in ptice se lahko nanj usedejo in prijemljejo. Moje mastne kroglice nimajo mrež, zato sem jih izdelala z mrežami za čebulo in šalotko.
Patricia
2 sporočila
patricia fr
Hvala za vaše informacije, vendar so mreže nevarne za ptice, ki se lahko ujamejo z njihovimi kljuni. Poskušal bom poiskati drugo rešitev.
BRIGITTE CHRYSTEL
2 sporočila
brigitte chrystel fr
Zase sem vedno uporabljal mreže z malo večjimi očesi, ptice lahko jedo brez tveganja, v vsakem primeru nisem imel nobenih težav že 15 let s tem sistemom. Prisrčno
Mélanie
2 sporočila
mélanie fr
Kar se mene tiče, enako, nikoli nisem imel težav z mrežami, ki jih uporabljam. Ptice se veselo hranijo v desetih.
Isabelle
7 sporočila
isabelle fr
Dober večer, kupujem maščobne kroglice brez mrežice, ker so nevarne za ptice, ta nosilec mi služi le kot dekoracija!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo