Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec lojnih kroglic za ptice HAMIFORM
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
patricia
Našel sem ta izdelek pri konkurenci, vendar sem želel vedeti, kako obesiti mastne kroglice brez mreže, saj se razpadejo, ko jih nabodemo, in zato ne držijo. Hvala za vaše informacije.
2 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, pravzaprav se kroglice ne morejo neposredno pritrditi, ker se drobijo, zato je potrebno jih postaviti v mreže. Jaz sem zelo zadovoljna s tem izdelkom, ki prenese veter in ptice se lahko nanj usedejo in prijemljejo. Moje mastne kroglice nimajo mrež, zato sem jih izdelala z mrežami za čebulo in šalotko.
2 sporočila
patricia
Hvala za vaše informacije, vendar so mreže nevarne za ptice, ki se lahko ujamejo z njihovimi kljuni. Poskušal bom poiskati drugo rešitev.
2 sporočila
brigitte chrystel
Zase sem vedno uporabljal mreže z malo večjimi očesi, ptice lahko jedo brez tveganja, v vsakem primeru nisem imel nobenih težav že 15 let s tem sistemom. Prisrčno
2 sporočila
mélanie
Kar se mene tiče, enako, nikoli nisem imel težav z mrežami, ki jih uporabljam. Ptice se veselo hranijo v desetih.
7 sporočila
isabelle
Dober večer, kupujem maščobne kroglice brez mrežice, ker so nevarne za ptice, ta nosilec mi služi le kot dekoracija!