Noseča zajklja

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Melodie
1 sporočila
melodie fr
Pozdravljeni, pred dvema tednoma se je moja zajklja večkrat parila z zajcem prijateljice, odtlej pa je ne morem več nositi, praska po dnu kletke in njen trebušček se je malo povečal. Poleg tega prej nisem čutila njenih bradavic, zdaj pa so zelo očitne. Zato bi rada vedela, ali je breja ali ne. Resnično se je spremenila tako v obnašanju kot fizično, vendar ne čutim mladičkov, zato me zanima, ali je to normalno. Hvala.
fairy
18 sporočila
fairy fr

Pozdravljeni,

Toplo priporočam, da obiščete veterinarja za eksotične živali, ki vam bo povedal vse potrebno.

Po mojem mnenju je verjetno breja.

Upam, da sem vam lahko pomagal!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo