Noseča kunica ??

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mélyssa
1 sporočila
mélyssa fr
Pozdravljeni, imam več dvomov in vprašanj. Imam dva zajca, mislila sem, da sta samici, vendar je eden od njiju samček, star je 7 mesecev, moja zajklja pa 4 leta. Ker sem mislila, da sta samici, sem ju pustila skupaj, nobeden od njiju pa ni steriliziran. Moja zajklja si izpuli dlake, kot da bi bila noseča, vendar nima nobenih drugih fizičnih ali psiholoških obnašanj. Je prestaro, da bi imela mladiče? Svojega samčka bom kastriral, vendar ne vem, ali lahko steriliziram tudi samico ali je prestaro? Bi bilo bolje, da mojemu veterinarju predlagam izvedbo abortusa ali naj pustim, da skoti mladiče? Hvala za vašo pomoč in če mi lahko pomagate glede še enega vprašanja, ki sem ga morda pozabila, bi bila zelo hvaležna.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo