Nevarnost za naše zajce

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie laure
1 sporočila
marie laure fr
Pozdravljeni, eden od vaših člankov je povzročil smrt mojega zajčka!! Želim si brezplačno številko za klic servisne podpore, prosim, ali da me nekdo pokliče nazaj. Hvala
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Marie Laure,Izrekam vam iskreno sožalje zaradi izgube vašega zajčka.Da bi vam kar najbolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo pod razdelkom "Moj račun / Služba za stranke" ali pa nam pokličite na telefonsko številko 05 54 54 00 24.Naši svetovalci vam bodo podali odgovor in rešitev ob prejemu vaše zahteve.Lep dan vam želim,Coralie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo