Vprašanja, razprave o izdelkih Maison de toilette XL Savic Nestor Jumbo

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
elodie
1 sporočila
elodie fr
Zdravo, Kaj pojasnjuje razliko med skupno dolžino in dolžino zaboja? Razlika je 16,5 cm, ne razumem, od kod prihaja? Vnaprej hvala za vaš odgovor
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, ali je bil rešen problem vrat, ki se ne zapirajo dobro in puščajo vonjave? Hvala
Valerie
2 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, vrata so nihajna in zato niso zrakotesna... vendar s filtrom na vrhu in dnevnim čiščenjem to zadošča. Vendar pa je izbira mačjega peska na dnu prav tako zelo pomembna za nevtralizacijo vonjav!
Michele
1 sporočila
michele fr
Ali se lahko odpre vrh s pomočjo vrat in po potrebi odstrani vrata? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Celoten siv del nad vrati se lahko dvigne za lažje čiščenje. Vrata niso odstranljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Valerie
2 sporočila
valerie fr
Ta mačja stranišča so zelo praktična za čiščenje in enostavna za uporabo mačkam. Razstavim celotni zgornji del za čiščenje, kar je lažje. Vendar je odprtina dovolj velika, da lahko skoznjo potisnem podlaket in očistim notranjost. Priporočam jo za mačke večjih pasem, kot je maine coon, ki so tudi moje. Nekateri samci se bodo v njej kljub temu počutili utesnjene!
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Zdravo, ali lahko za dimenzije navedete višino, širino in globino, najlepša hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzije so dolžina 66,5 x širina 48,5 x višina 46,50 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sabine
1 sporočila
sabine fr
Pozdravljeni, ali mi lahko posredujete dimenzije?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzije so 66,5 x 48,5 x 46,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie france
1 sporočila
marie france fr
Pozdravljeni, kupil sem enak izdelek, vendar je sprednji del precej krhek in se je zlomil že po petih mesecih. Imam tri mačke in ne najdem, kje bi lahko kupil samo ta del, ne da bi moral kupiti vse skupaj. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da se obrnete na našo poprodajno službo preko sledenja vašemu naročilu ali prek pisanja na [email protected] Lepo pozdrav, Ekipa Zoomalia
Anais
2 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, pred nekaj meseci sem kupil ta bivalni prostor za mačke in zdaj moram zamenjati filter, ki je nameščen zgoraj, zaradi vonjav. Rad bi vedel, kateri filter kupiti, ki ustreza? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v našem katalogu nimamo nadomestnega filtra, posebej zasnovanega za vašo mačjo stranišče. Vendar vam lahko ponudimo enega od teh izdelkov, ki jih lahko prilagodite glede na velikost vašega filtra: w.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-p-23330.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-pour-jago-p-10121.html https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-rechange-caisse-trixie-p-10119.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo