Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji pesek Odour Lock brez vonja
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, zanima me, ali so zrna drobna ali debela? Moje mačke imajo namreč občutljive tačke in velika zrna jim ne ustrezajo. Koliko stelje pripravite s šest kilogramov težko vrečo? Imam štiri mačje WC-je doma in rad bi vedel, koliko vreč moram kupiti. Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni. Zrna so drobna. To je dobro steljo, ki jo je enostavno čistiti. Kupujem 2 vrečki po 12 kilogramov za 2 stelji. Traja en mesec. Čistim vsak dan in dodajam med čiščenjem, ko vse odstranim.
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, Kot pravi Virginie, so zrna drobna. To steljo je zelo vpojna in ni vonjav. Imam 3 mačke in 4 stranišča tudi. Za začetek in glede na velikost vaših posod bo potrebna malo več kot ena vreča na stranišče. Tudi sproti je potrebno dodati ob čiščenjih. Čistim vsak dan. Menjam približno vsake 6 tednov in nimam težav z vonjavami ali preveč umazanim peskom.
2 sporočila
celine
Zdravo, zrna so drobna in prijetna, brez prahu. Preizkusil sem več različnih vrst posipa, vendar ta ostaja najboljši. Imam mačko in 3 odprte stranišča (tip velikega prozornega zabojnika, najboljše za mačke) in uporabim 2 vreči po 12 kg, ki jih razdelim v 3 stranišča. Čistim dnevno ali na 2 dni, brez vonja. Celotne zabojnike očistim vsakih 6 do 8 tednov (največ), tako dobra naložba v kakovost, kljub nekoliko višji ceni od drugih posipov. Vendar bi bilo dobro, če bi ZOOMALIA premislila o kakovosti svojih kartonov za dostavo, saj težko nosijo težo posipa in karton vedno prispe v slabem stanju, napol raztrgan.
1 sporočila
marie
Zrna so majhna. Moja mucka je občutljiva in ta pesek ji popolnoma ustreza. Preden pesek nasujem v pladenj, z varnostnega vidika dodam še vpojni puder. Po vsakem uporabljenem odstranim vse sledi. Tako pesek (plast 4 cm) zdrži en teden. Nato odstranim pesek in očistim pladenj. Ta pesek kupujem v pakiranjih po 2x12 kg. Vreča s 6L zadostuje približno en mesec. Glede dostave se popolnoma strinjam s Céline: do danes noben paket ni prispel, ne da bi bil poškodovan ali celo ponovno zapakiran s strani prevoznika. Zoomalia obveščen... brez rezultata, žal!
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, Kot pravijo prejšnji lastniki mačk ...... zrna so majhna in lahka, tako da jih ne prenašajo v preostali del stanovanja.. Imam dve mački in porabim 2 vrečki po 6 kg na mesec. Kar se tiče odstranjevanja vonjav..... je popolno.
2 sporočila
odile
Zrna so zelo drobnaKot prahBrez vonjaTo posteljnino res priporočam, je vrhunska
2 sporočila
celine
Pozdravljeni, mislim, da so bili komentarji tukaj upoštevani. Prejšnji teden sem priporočil ta posip, ki je prispel zelo hitro in v okrepljeni embalaži. Zato je prvič moj paket prispel v odličnem stanju. Hvala Zoomalia, ponovno bom naročil pri vas, ker je ta posip res najljubši mojega mačka in mene!
2 sporočila
odile
Pozdravljena, Catherine. Zrnca so res zelo drobna in se ne prijemajo za tačke. Za 4 zaboje potrebujete 4 vreče peska po 6 kg, vendar ste potem mirni vsaj mesec dni, morda celo mesec in pol, če vsak dan odstranjujete iztrebke. Odile