Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mathilde
1 sporočila
mathilde fr
Pozdravljeni, ali bi ta 39w cev ustrezala za osaka 260, akvarij malawi (kombiniran kot svetovano z belo cevjo)? Hvala,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta cev je primerna za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Victor
1 sporočila
victor fr
Pozdravljeni, ali lahko kupim to T5 cev z močjo 39W in dolžino 85 cm, da jo namestim v vašo svetilno letev EBL T5 2X39W dolžine 100 cm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta T5 cev dolžine 85 cm ne bo ustrezala vaši svetilki. Izmerite svojo staro cev, da ugotovite pravo velikost, ali je 90 cm ali večja.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
didier
4 sporočila
didier fr
Pozdravljeni, to je za moj akvarij Juwel 400 L.
Trenutno imam cev T5 High-Lite 1200, vendar se mi zdi, da je akvarij preveč rumen.
Ali je to prava dimenzija za neonko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Kakšna je velikost vašega trenutnega neona?

Opomba: uporaba fluorescentnih cevi T5 tipa Lumivie zahteva svetlobno letev opremljeno s posebnimi elektronskimi predstikalnimi napravami.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo