Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
eric
dober večer. Kakšna je življenjska doba te svetilke, hvala?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da vsako leto zamenjate razsvetljavo za boljšo zmogljivost.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalije
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalije
1 sporočila
raphael
Pozdravljeni, želim zamenjati svojo trenutno svetilko (en klasičen T8 20w in 61cm) in me zanima, če se lahko brez težav namesti Color Plus cev, ref 41241, dolžine 59cm, ali bi bilo bolje, da izberem JBL Color cev dolžine 60cm? Hvala vnaprej za vaš hiter odgovor. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam Tube T8 Solar Color T8 Ø26 mm 18w 60cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/tube-t8-solar-color-p-6488.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
audrey
Pozdravljeni,
Imam 54-litrski akvarij, dobro zasajen predvsem z počasi rastočimi rastlinami, gramoz (temno rjav Dennerle), naravna dekoracija (korenine, kokos...), 10 umetnih tetra neonk in 7 pritlikavih coridorasov. Ker sem v dvomih glede dveh neonskih luči, bi želela vaše mnenje! (T8 Amazon Day in tisti, ki je predlagan zgoraj)
Katero od obeh luči mi svetujete, da se osvetlitev mojega akvarija čim bolj približa mojemu ustvarjenemu "biotopu"?
Zahvaljujem se vam za pomoč,
Lep pozdrav.
Imam 54-litrski akvarij, dobro zasajen predvsem z počasi rastočimi rastlinami, gramoz (temno rjav Dennerle), naravna dekoracija (korenine, kokos...), 10 umetnih tetra neonk in 7 pritlikavih coridorasov. Ker sem v dvomih glede dveh neonskih luči, bi želela vaše mnenje! (T8 Amazon Day in tisti, ki je predlagan zgoraj)
Katero od obeh luči mi svetujete, da se osvetlitev mojega akvarija čim bolj približa mojemu ustvarjenemu "biotopu"?
Zahvaljujem se vam za pomoč,
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
lahko vam priporočimo Color Plus, ki bo še bolje poudaril barve vašega akvarija.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
lahko vam priporočimo Color Plus, ki bo še bolje poudaril barve vašega akvarija.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
francis
Ali moramo pustiti prozorno plastično zaščito, ki prekriva cev? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Plastična folija na neonski luči filtrira UV žarke, zato preprečuje razvoj alg. Zato je ne smete odstraniti.Poleg tega, če neonka poči (slab udarec med vzdrževanjem), folija prav tako zagotovi, da neonka ne poči v akvariju.Lep pozdrav.Ekipa Zoomalia.