Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christian
1 sporočila
christian fr
Imam akvarij velikosti 1m20xh050 L047 z 2 TUBAMI po 30W, ali je to dovolj? Hvala, Christian
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam kombinacijo posebne fluorescentne sijalke Plant in Amazon Day, da dobite nekoliko svetlejšo svetlobo. Posebno sijalko Plant postavite na zadnji del, Amazon Day pa spredaj. Spodaj so povezave do strani izdelkov:
https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-trocal-t5-special-plant-p-15517.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-trocal-amazon-day-t5-p-15518.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
luce
1 sporočila
luce fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je TROCAL-PLANT 18 W, 59 cm primeren za uporabo z dušilko GLOMAT 1x20W? Vnaprej se vam zahvaljujem. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ne moremo vam svetovati, da sestavljate izdelke dveh različnih znamk.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni,

Cev T8 TROCAL-PLANT 30W znamke DENNERLE je navedena za 15000 h. Ali to pomeni življenjsko dobo cevi ali čas uporabe?

Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Gre za življenjsko dobo. Priporočamo pa, da neonke zamenjate vsako leto, tudi če še vedno delujejo.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
david
2 sporočila
david fr
Potrebujem 4 neonke za moj akvarij, dolg 1 meter in 50 cm in visok 50 cm. Ali lahko postavim 4 neonske sijalke Trocal de Luxe special za rastline s toplo svetlobo ali bi moral namestiti različne neonske sijalke, ker si predvsem želim, da bi moje rastline rasle. Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da poleg neonk, posebej zasnovanih za rastline, namestite vsaj eno neonsko luč z dnevno svetlobo.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo