Ne vem, katero ptico izbrati v kategoriji papig

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Samia
2 sporočila
samia fr

Pozdravljeni, rad bi posvojil papigo, vendar ne vem, katero pasmo izbrati. Želel bi takšno, ki govori in je nežna. Hvala za pomoč.

sabrina
80 sporočila
sabrina fr
<left>Imaš valovite papige, ki znajo posnemati zvoke in so zelo naklonjene ter jih je enostavno udomačiti.

Če pa želiš ptico, ki govori, potrebuješ papigo, kot je sivi žako, kakadu itd.

axelle
1 sporočila
axelle fr

papige s obročkom nekoliko govorijo in jih je zelo lahko udomačiti ter so prijazne, vendar precej glasno kričijo ...

Samia
2 sporočila
samia fr

Meni so v trgovini z živalmi povedali, da lahko valovite papige spregovorijo nekaj besed

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

valovite papige ne govorijo, vendar so zelo inteligentne in ljubeznive

vendar ne izbiramo ptice glede na njeno sposobnost govora, saj bo celo pri sivih papigah iz Gabona (imam jih 4, 2 za razmnoževanje, 2 za družbo) nekatere, ki nikoli ne bodo govorile, čeprav se jih učiš, vse je odvisno od posameznika, potem pa je trik, da jim ves čas govoriš, ko si v njihovi sobi

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

jaz ti priporočam valovite papige ali papige z ovratnikom

Ninon
23 sporočila
ninon fr

Imel sem Senegalskega papagaja in poskušal sem ga naučiti govoriti,vendar nikoli ni spregovorilkljub temu, da sem mu vsak dan govoril najprej sem začel z:bonjour,salut,hello,bye,bienvenue......

Vendar ni nikoli spregovoril!!!! Vse to vam govorim, ker tudi če vsak dan govorite s svojim papagajem, je možno, da vaš papagaj nikoli ne bo spregovoril!!!

barbara
1 sporočila
barbara fr

Kar se tiče mene, imamo dva siva papagaja (2), ki oba govorita, enega aleksandrinega papagaja, ki govori, in enega zelenoličnega aratinga, ki tudi govori... Mislim, da se naši med seboj vzpodbujajo in radi ugajajo nam... Vsak govori na svoj način, in kaže, da zelenolični aratinga potrebuje veliko več truda za govorjenje kot sivi papagaji... Aleksandrin papagaj ima skoraj enak besedni zaklad kot sivi papagaji... Ne razumem, zakaj nekateri trdijo 'nikoli', ne da bi vedeli...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo