Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja trava v lončku in vrečki za mladiče in mačke

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anne-Marie
2 sporočila
anne-marie fr
Živjo, torej sem posadila vrečko v lonec z zemljo, živim v nadstropju, moji mački ne hodijo ven, in postavila sem lonec na sonce kolikor je mogoče ... trava je lepo zrasla, a mačkom ni všeč, je tanko kot igla, je ne žvečijo? Zakaj, nema okusa, v tej travi ni soka, preveč tanka! Moji mački imajo radi travo, ploščato, malo široko, hrapavo, in stoji pokonci! Moji mački tudi ne, niso želeli 3 vrečk, ki sem jih kupila, to je potrata, tega ne maram!!! in moji mački nimajo trave... žal mi je...
Nesserine
2 sporočila
nesserine fr
trava je posebej zasnovana za mačke ali jo lahko jedo tudi moji morski prašički?
ODILE
1 sporočila
odile fr
Težko reči, saj ni nikoli zrasla!
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Za mojo mačko je trava popolnoma zrasla. Je zelo gosta in mehka, moja mačka jo obožuje. Glede morskega prašička, zakaj pa ne... vendar je vseeno bolje vprašati veterinarja.
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
Ne vem za morski prašički, ampak moja mucka ni pojedla niti koščka, raje ima travo na vrtu. Tako da tega izdelka ne bom več kupovala.
micheline
1 sporočila
micheline fr
Zame bi se izogibal, morski prašiček je bližje zajcu kot mački in mu ne moremo dati česarkoli.
PHILIPPE
1 sporočila
philippe fr
Pravzaprav, bolj kot mačka to poje zajklja
AGNES
2 sporočila
agnes fr
zdravo, lahko jo je, to je čisto navadna trava in morski prašiček je rastlinojedec, poleg tega jo lahko jedo tudi kunci, konji in drugi rastlinojedci
Magalie
1 sporočila
magalie fr
Pozdravljeni, že 6 let ga uporabljam za svoje morske prašičke in so navdušeni nad njim. Raste zelo dobro in lahko naredite 3 košnje z enim samim paketom.
fanny
1 sporočila
fanny fr
jaz ne vem za morski prašičke, uporabljam za mačko. ona ima rada. Nasvet: kosmiče je treba gojiti v posodi s plastjo vode: dno nikoli ne sme biti suho. Trava bolje raste v zemlji, ki je vedno malo vlažna! Tako traja dlje!
claire
5 sporočila
claire fr
Ne morem odgovoriti, nikoli ni vzklila.. izguba denarja in časa
Christine
8 sporočila
christine fr
Moj izjemno pritlikavi zajec ga je jedel in ni bilo težav
jody
1 sporočila
jody fr
Pozdravljeni, mačja trava se prodaja za mačke, vendar je to trava, ki je namenjena temu, da se mačka, ki živi v stanovanju, lahko prečisti, vendar je to trava. Vprašanje je, ali jo lahko je rastlinojedec? Seveda, je to trava, in ker so to mladi poganjki, je nežna. Želim vam lep dan.
Lydie
1 sporočila
lydie fr
nimam pojma, imajo radi seno, ki se prodaja v trgovinah za živali
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, za tiste, ki ne vedo, kako to gojiti, res ne vem, kaj naj rečem... Nič lažjega ni! Ne glede na to, ali je posodica priložena ali ne, ne potrebujete zemlje, samo voda in to raste! Jaz osebno dam v krožnik, če posodica ni priložena, tudi če pozabim zaliti, raste^^ Glede morskih prašičkov, seveda to lahko jedo! Kunci jedo vse, nehajte misliti, da so super občutljivi, dokaz je, da večina ljudi jim daje granulat, poln maščob, sladkorjev in žitaric in kunci so zdravi, čeprav nekoliko debeli ali plačajo na koncu svojega življenja... Imam več teh paketov te mačje trave, brez časovne omejitve, vedno raste in jo lahko porežem vsaj 3-krat, preden jo zavržem. Dober nakup vsem!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo