Vprašanja, razprave o izdelkih NATURAL GREATNESS Kompletna brezžitna hrana za odrasle mačke - na voljo več okusov
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
france
Pozdravljeni, rada bi izvedela, kolikšen je dnevni obrok za mačko, ki tehta 4 kg? Zahvaljujem se vam za odgovor - S spoštovanjem - France
3 sporočila
lisa
Pozdravljeni, dnevne količine za ta izdelek so: 3-4 kg = 240-270 g / dan4-6 kg = 270-310 g / danLep dan
1 sporočila
mathias
Zdravo, odvisno ... če so zraven briketi ali ne, odvisno ali je mačka hiperaktivna ali ne itd. Če ima brikete na voljo - 100 g paštete na dan je dovolj. 50g zjutraj, 50g zvečer. Hitro boste opazili, ali jo poje naenkrat ali v več obrokih. Takrat boste lahko prilagodili. 70g - 70g. Vlažna prehrana je pomembna, vendar je vse odvisno tudi od količine zaužite vode. Zato je težko natančno odgovoriti. Dal sem primer med mnogimi drugimi možnostmi.
1 sporočila
frederique
Ja, to bo odvisno od njenega temperamenta. Imam 5 mačk in moja Lilas, ki tehta 4,5 kg, poje eno pločevinko 200 g in brikete brez žitaric. Vsaka je drugačna, ampak če bi morala jesti samo to, bi rekla, da 1 pločevinka in pol na dan. Moji so oboževali.