Forum za akvaristiko

naročilo čaka na potrditev

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valerie
2 sporočila
valerie fr

Pozdravljeni,

ob naročilu je bil artikel domnevno na zalogi in pripravljen za pošiljanje v 24 urah. Takoj za tem pa na spletnem mestu piše, da ni več na voljo.

Trenutno je moje naročilo še vedno v čakanju na potrditev. Ali je to povezano?

Koliko časa je potrebno, da se naročilo potrdi?

To je moje drugo naročilo na tej spletni strani in to se mi je zgodilo že drugič. Prejšnjič je šlo za filtrirno črpalko, kar je pomenilo klice izven zakupljenih minut in na koncu zamenjavo artikla za dražjega, seveda, ker prejšnji ni bil več na voljo in ni bilo datuma, kdaj bo spet na zalogi.

Ne želim biti vsakič opeharjen

Lahko mi prosim posredujete informacije?

gloriane
83 sporočila
gloriane fr

živijo

ko podrobnost vašega naročila preverite spodaj, lahko kontaktirate službo za stranke po e-pošti, na vprašanja odgovorijo precej hitro.

Valerie
2 sporočila
valerie fr

hvala za tvoj odgovor

to sem že storil, pravkar sem prejel odgovor

v resnici so čakali na dokazila

dobro, da si to tudi vprašal, sicer bi lahko dolgo čakali

kakorkoli

dokazila so poslana, zdaj samo še čakam

gloriane
83 sporočila
gloriane fr
<left>ni za kaj :)

<left>no, zdaj imate vsaj odgovor

<left>zdaj bi moralo iti hitro

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo