Vprašanja, razprave o izdelkih Natural living Maison Hendrik
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni, ali bo največja velikost ustrezala mojemu enoletnemu morskem prašičku?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta hiša ne bo ustrezala, saj je največja velikost priporočljiva za velike hrčke in osmice. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brandon
Zdravo, če vzamem ta članek (majhen model) in če moja puščavska podgana notri rodi mladiče, ali ne bi bilo to premajhno???? Ali bi moral vzeti večji model
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izberete večji model. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
2 sporočila
marion
Pozdravljeni, ali bi ta izdelek ustrezal za dva podgana?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, ta izdelek (majhen model) je zasnovan za majhne glodavce (kot so miši in hrčki), velik model pa za nekoliko večje glodavce, kot so veliki hrčki in deguji. Lep pozdrav, Christelle Zoomalia
2 sporočila
karine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bila taka hiša primerna za 2 puščavski skakači? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta hišica je resnično primerna za vaši dve gerbili. Če želite uporabiti več stelje, izberite večji model. Vendar gerbile imajo rade, da so na tesno, zato je to vaša izbira.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia.