Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valérie
2 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, iščem izdelek za razredčenje v kopalni vodi za zdravljenje uši pri mojih kanarčkih in mandarinah, saj jih imam veliko in jih ne morem obdelati enega za drugim. Kateri izdelek mi priporočate? Hvala.
Mathieu
2 sporočila
mathieu fr
Hvala Brigit, kupil sem tudi Océmue.
Mathieu
2 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni. Moj kanarček izgublja perje na glavi in začenja izgubljati perje tudi po telesu. Ravnokar sem naročil losjon, a me zanima, ali je tvegano, če mu ga dam, če ni parazit, ki povzroča izpadanje perja? So uši nalezljive za mačke in pse? In ali je losjon lahko nevaren za mojega mačka in psa, ki sta včasih v isti sobi kot kanarček? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, če se držite primerne razdalje pri pršenju in pazite, da ne pride v oči, mislim, da ni nobene nevarnosti. Morda pa bi bilo potrebno tudi prehransko dopolnilo za ponovno rast perja. Priporočam, da se posvetujete s strokovnjakom. Lep pozdrav
Romana
1 sporočila
romana fr
Pozdravljeni, ali lahko ta izdelek uporabljam na svojem golobu? Vidim, da je nevaren, če se zaužije, kaj se zgodi, če se premaže s perjem? Hvala!
milojca
3 sporočila
milojca fr
Pozdravljeni, Nicolas_H :)To losjon lahko brez težav uporabljate na svojem golobu, pod pogojem, da ga ne pršite na kljun in oči! Ko rokujete z golobom, mu za varnost pridržite glavo z roko. Pravilno upoštevajte razdaljo pršenja. Ta losjon je učinkovit, saj vsebuje eterična olja. (preberite seznam sestavin) :)Uporabljam ga predvsem poleti za svoje mandarine.
Pustite svojega goloba, da se namoči s tem losjonom, nič mu ne bo, to je to :)
milojca
3 sporočila
milojca fr
Nicola_H :)To je obdobje, ko ptice menjujejo perje, običajno še ni parazitov, ker ni dovolj toplo (poletje).Če zdaj dela s svojim perjem, je normalno, da se praska :) to ne pomeni, da je okužen z ušmi ali bolhami (parazit)Prav tako mu lahko omogočite kopeli z nego za perje :)
Faycal
1 sporočila
faycal fr
Pozdravljeni. Je ta izdelek primeren za sivega papagaja iz Gabona?
frederic
3 sporočila
frederic fr
Pozdravljeni, kar se tiče mene, to uporabljam za moje kalopsite in valovite papige in res deluje zelo dobro. Glede papig vam ne morem svetovati, vendar mislim, da deluje, če povečate odmerek. Najbolje je, da vprašanje postavite pri Zoomalia.
Hatica
1 sporočila
hatica fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je to nevarno za ptiča, na primer za njegove oči ali kljun. Lepo pozdravljeni.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ni nevaren za oči ali kljun. Vendar se pri pršenju na ptico priporoča, da se izogibate glavi in upoštevate navodila za uporabo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo