Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji lesen zavetje - 40 cm - Trixie Natura

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MARIE-THERESE
2 sporočila
marie-therese fr
živjo, ali je to lahko dobro za dve sedemletni hermanski želvi?
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, moja želva je stara 4 leta in obožuje svojo kočico, ki sem jo postavil v lesenem rastlinjaku na dobro prekopani zemlji, da se lahko zakoplje za prezimovanje, kasneje pa sem jo pokril s posušenimi listi hrasta.
Anne-Marie
1 sporočila
anne-marie fr
Pozdravljeni,

Za artikel 73899 je navedeno, da je zunanje zavetišče za male živali Natura iz naravnega lesa velikosti 40 × 20 × 28 cm. Razumem, da je 40 cm dolžina, ali je 20 cm globina in 28 cm višina?

Lahko prosim navedete tudi širino in višino vhodnih vrat? Zavetišče bo namenjeno za dve mladi želvi.

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Zavetišče ima naslednje dimenzije:
- Dolžina: 40 cm
- Višina: 20 cm
- Globina: 28 cm
Vrata so široka 12 cm in visoka 13,5 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo