Vprašanja, razprave o izdelkih ARQUIVET Naravni Bivolji Rog
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
11 sporočila
tiffanie
Pozdravljeni, zanima me, ali je nevarno za psa, če pogoltne majhne koščke, ki odpadejo s roga? Hvala vnaprej!
2 sporočila
emma
To se ne razgradi na koščke. Imam Staffordshire Bull terierja in francoskega buldoga in nobeden od njiju ni imel težav s tem. Popolnoma jih obožujeta
1 sporočila
mathieu
izgubi nekaj majhnih koščkov, a to ne predstavlja nevarnosti, moj francoski buldog jih rad ugrizne, tudi telečji parklji so kar v redu
11 sporočila
tiffanie
V redu, hvala za vaš odgovor. Vprašal sem to, ker sem dvakrat prebral v komentarjih, da je na to treba paziti.
11 sporočila
tiffanie
@Mathieu Hvala za vaše mnenje, pomirjujoče je to slišati!
1 sporočila
bettina
Rekel bi, da mu ni veliko do tega. Ni pogosto tam. Veliko bolj ima rad goveje kite. In oljčnega lesa se sploh ne dotakne
29 sporočila
audrey
Ali je ta izdelek privlačen, ker moj pes Olivier ni zanj hvala
2 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ta izdelek je zelo privlačen za mojega psa, ki ima veliko potrebo po žvečenju (približno 2 uri na dan), vse je odvisno od potreb vašega kosmatinca! Kar zadeva vonj, ni preveč izrazit (v primerjavi s telečjimi kopiti), vendar zagotovo bolj privlačen kot oljčni les.
1 sporočila
céline
Iskreno, moj pes se tega skoraj ne dotakne. Prav tako lesa iz oljke. V primerjavi s tem veliko pogosteje žveči telečje kopita
2 sporočila
veronique
Moj pes star 15 mesecev to zelo obožuje, zdaj je že pri drugem kosu. Vsaj enkrat na dan ga grize. Le pazite na velikost roga glede na velikost kužka.
2 sporočila
julie
Pozdravljeni, iz katere države izvirajo ti bivolji rogovi? Lep pozdrav
2 sporočila
alexandra
Poreklo iz Španije