Vprašanja, razprave o izdelkih ARQUIVET Naravni Bivolji Rog

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je nevarno za psa, če pogoltne majhne koščke, ki odpadejo s roga? Hvala vnaprej!
Emma
2 sporočila
emma fr
To se ne razgradi na koščke. Imam Staffordshire Bull terierja in francoskega buldoga in nobeden od njiju ni imel težav s tem. Popolnoma jih obožujeta
Mathieu
1 sporočila
mathieu fr
izgubi nekaj majhnih koščkov, a to ne predstavlja nevarnosti, moj francoski buldog jih rad ugrizne, tudi telečji parklji so kar v redu
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
V redu, hvala za vaš odgovor. Vprašal sem to, ker sem dvakrat prebral v komentarjih, da je na to treba paziti.
Tiffanie
11 sporočila
tiffanie fr
@Mathieu Hvala za vaše mnenje, pomirjujoče je to slišati!
Bettina
1 sporočila
bettina fr
Rekel bi, da mu ni veliko do tega. Ni pogosto tam. Veliko bolj ima rad goveje kite. In oljčnega lesa se sploh ne dotakne
Audrey
29 sporočila
audrey fr
Ali je ta izdelek privlačen, ker moj pes Olivier ni zanj hvala
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, ta izdelek je zelo privlačen za mojega psa, ki ima veliko potrebo po žvečenju (približno 2 uri na dan), vse je odvisno od potreb vašega kosmatinca! Kar zadeva vonj, ni preveč izrazit (v primerjavi s telečjimi kopiti), vendar zagotovo bolj privlačen kot oljčni les.
Céline
1 sporočila
céline fr
Iskreno, moj pes se tega skoraj ne dotakne. Prav tako lesa iz oljke. V primerjavi s tem veliko pogosteje žveči telečje kopita
veronique
2 sporočila
veronique fr
Moj pes star 15 mesecev to zelo obožuje, zdaj je že pri drugem kosu. Vsaj enkrat na dan ga grize. Le pazite na velikost roga glede na velikost kužka.
Julie
2 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, iz katere države izvirajo ti bivolji rogovi? Lep pozdrav
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Poreklo iz Španije

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo