Vprašanja, razprave o izdelkih Cat’s Best Original - rastlinska zbiralna mačja pesek

31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Joeffray
1 sporočila
joeffray fr
Pozdravljeni, ali je to steljo mogoče uporabljati s samodejnimi ali polavtomatskimi mačjimi stranišči?
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, ali je ta mačja straniščna posipa primerna za norveško gozdno mačko (dolgolaso)? Iščem posip, ki se ne bi ujel v dlako in posledično ne bi bil povsod raztresen, hkrati pa naj bi bil grudeč in učinkovit!
Elena
1 sporočila
elena fr
Pozdravljen Pierre-J. Imam dolgodlakega mačka in sem zelo zadovoljna s to mačjo steljo. Redko se zgodi, da se na njem obdrži kakšen majhen košček, glede vonjav je odlična in zelo enostavna za vzdrževanje. Resnično jo priporočam. Lep dan
Valerie
1 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, vam priporočam raje verzijo pelletov, saj se je v tej mačji stelji že kar precej zaljubila moja mačka s srednje dolgimi dlakami.
virginie
2 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, imam britanskega dolgodlakega mačka in ta posteljnina je preprosto popolna. Preizkusila sem ogromno različnih vrst in končno sem našla popolno posteljnino za njegovo izjemno dolgo dlako. Odlično vpija in tvori lepe grude, ki se ne razpadajo in se ne prijemajo na dno.
Barbara
1 sporočila
barbara fr
Živjo, uporabljam ga s svojim britanskim dolgodlakim mačkom in opažam zelo malo pritrjenih koščkov na dlaki :)
Roselyne
1 sporočila
roselyne fr
Imam dve mački z dolgimi dlakami (ena je burmanska). Priporočam uporabo "pametnih peletov" skupaj z lopatko, ki sem jo našel na Amazonu. Izdelana iz kovine, ločuje med suhimi peleti in tistimi, ki so nabrekli zaradi urina. Kar se tiče peletov, jih po hiši najdem bistveno manj in se ne lepijo na dlake mačk.
Flavie
1 sporočila
flavie fr
Pozdravljeni, Priporočam vam tudi različico s peleti, moja mačka, ki ima dlako med blazinicami, mi je povsod nosila malo, ker je vedno tekla iz mačjega stranišča, zdaj je vse super!
Karine
1 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, Tako kot Valérie D tudi jaz priporočam drugo verzijo, saj sem nekaj časa skrbel za mačko z dolgo dlako in na žalost se je ta malce prijemala. Drugače je ta pesek res popoln!!
AGNES
1 sporočila
agnes fr
Pozdravljeni. Imam 3 mačke s srednje dolgo dlako, in pesek se jim ne prime preveč na dlako. Kljub temu malo peska raznesejo izven mačjega stranišča med prsti na tačkah. Vendar, po preizkušanju več različnih vrst, mi je ta najbolj všeč in daleč najboljša, saj se dobro sprijema, ne lepi na dno straniščne posode in ima prijeten vonj po lesu, z zelo dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno. Tista v obliki peletov je še boljša, vendar je na žalost dražja.
ADELINE
4 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni,Kakšne velikosti so sekanci te stelje, prosim?Ali veste, če je združljiva s samodejno mačjo straniščno skrinjo Litter Robot 3?Hvala vnaprej!
MAXIMILIEN
1 sporočila
maximilien fr
Pozdravljeni, ostružki so veliki od približno 0,5 do 1 cm. Te posteljnine ne poznam in vam na drugo vprašanje ne morem odgovoriti.
Anna
4 sporočila
anna fr
Pozdravljeni, velikost koščkov je zelo majhna, največ 0,5 cm. Nekateri koščki celo ostanejo med tačkami moje mačke in sem postavil majhno preprogo pred njeno stranišče. Po drugi strani je izredno vpojno za urin. Ne poznam vaše mačje straniščne podlage.
ADELINE
4 sporočila
adeline fr
Hvala za vaš odgovor. Gre za samoočiščevalno mačje stranišče, za katero je obvezna uporaba grudaste mačje peska, vendar ker ima sito, mislim, da morajo biti "zrnca" majhna... Torej bolj pesek tipa pesek, od tod moje vprašanje glede velikosti.
ADELINE
4 sporočila
adeline fr
Torej, če se drugi lastniki mačjega stranišča Litter Robot 3 sprašujete, je ta posip malce prevelik za sito... V kombinaciji s peskom ali podobnim posipom, ki se strdi, je v redu, vendar sam ne deluje najbolje z avtomatskim sistemom za sejanje. Kar se tiče absorpcije in nadzora vonjav, pa je odličen.
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Najboljša za zajce je modra mačja postelja Cats' Best :) rdeča ni primerna
Natacha
1 sporočila
natacha fr
Pozdravljeni, hotel sem vedeti, ali se lahko zbiralna mačja straniščna podloga Best Original uporablja za mojega zajca?
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni. Kupil sem mačji pesek Best Original, da, lahko ga uporabite v kletki za zajce. Ampak dodajte še velike granule za zajce. Če bo vaš zajec, tako kot moj veliki kunec, premetaval vse po kletki, bo to povzročilo veliko prahu. Sicer pa, kar se tiče higienske kakovosti, je to najboljše.
Josiane
2 sporočila
josiane fr
Pozdravljeni, ne, to ni za zajce... Če pogoltne vlažno leglo, se v želodcu naredijo kepice in lahko zamašijo črevesje zajca, kar povzroči nevarnost peritonitisa... To sem doživel z mojim zajčkom in vam to odsvetujem. Vendar za mačke ni problema. Lep pozdrav
Chantal
2 sporočila
chantal fr
Imam le eno izkušnjo z uporabo mačjega peska Cat's Best Original: to je z mačkami. Brez problemov. Uporabljam ga tudi, saj sem rejniška družina za vse moje mladičke: brez skrbi. Zelo enostavno ga uporabljajo in noben ni imel ideje, da bi grizljal pesek.
Jacqueline
1 sporočila
jacqueline fr
Dober večer, jaz kupujem to mačje stranišče za svojo mačko in sem zelo zadovoljen s tem izdelkom. Mimogrede, kmalu nameravam opraviti nov nakup
Lisa
1 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, Vam priporočam tole: Ekološka mačja stelja PROP'O'CAT. Za mačke je ne priporočam ravno, ker je preveč podobna tisti za zajce. ;) Upam, da sem vam bil(a) v pomoč!
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, da, lahko ga uporabite za zajce, to namreč tudi sam počnem. Vendar pa odsvetujem uporabo vseh drugih vrst stelje za zajce, saj so strupene. Lep dan.
Naoml
1 sporočila
naoml fr
Uporabljali smo jo za naše, zelo dobro se obnese za zajce
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, za zajca mislim, da so briketi Cat's Best Smart Pellets bolj primerni.
Laetitia
2 sporočila
laetitia fr
pozdravljeni, ali imate datum za ponovno zalogo za 40L? hvala
ELIANE
1 sporočila
eliane fr
Pozdravljeni,že dolgo ni na voljo v 40 l. Ali mislite, da boste kmalu ponovno založili, saj sem tudi sam ostal brez zaloge?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zaloge in bo na voljo v teku naslednjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christophe
4 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, nam lahko date datum nove dobave?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Žal vam ne moremo sporočiti roka za ponovno zalogo tega izdelka.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
elise
3 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, ali je ta mačja stelja sestavljena predvsem iz koruze ali lesa?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta mačja postelja je sestavljena iz lesnih vlaken, nepredelanih smrek in borov iz trajnostnih gozdov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo