Vprašanja, razprave o izdelkih IAKO Naravna sipina kost

92% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christelle
1 sporočila
christelle fr
Zdravo, ali lahko dam kaj žakoju? Hvala
NOEL
2 sporočila
noel fr
Kost iz sipine kosti ustreza vsem pticam
Serife-nur
2 sporočila
serife-nur fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko hranim svojo vodno želvo? Lep pozdrav.
SAMIRA
2 sporočila
samira fr
Da.
evelyne
3 sporočila
evelyne fr
ne, to je za ptice
Chantal
2 sporočila
chantal fr
Seveda, to je odličen vir kalcija... želva bo navdušena...
Rodolphe
1 sporočila
rodolphe fr
Ja! Moji starši so jih nekoč dajali našim vodnim želvam, ki so doživele nekaj več kot 40 let. Jaz jih že leta dajem svojim kopenskim želvam. Njihove starosti ne poznamo natančno, saj smo jih 2 najbolj poškodovani našli pred 32 leti. Je dober vir kalcija, zelo dober za trdnost oklepa, kosti in njihovo zdravje. Tako jih kupujem tako za naše želve kot tudi za naše ptice. Uživajte s svojimi želvami.
René
2 sporočila
rené fr
Moje nimfe ga obožujejo
SAMIRA
2 sporočila
samira fr
Da, in to je obvezno za vodne želve. To je vir kalcija.
elvina
1 sporočila
elvina fr
Seveda, to je kalcij, ki je dober za njen oklep, dajem ga svojim kopenskim želvam

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo