Vprašanja, razprave o izdelkih IAKO Naravna valjček za glodavce napolnjen z topinamburjem
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sandy
Pozdravljeni, kartonska rolica. Ali je primerna za prehrano mojih kuncev? Hvala
5 sporočila
gladys
Pozdravljeni, kar se mene tiče, sem pustila, da sta moja dva zajčka grizla "karton", saj je sestavljen iz naravnih materialov. Nikoli nisem imela težav z njima. Ampak iskreno povedano, o tem vprašanju sploh nisem razmišljala....
14 sporočila
claire
Pozdravljeni, imel sem enake pomisleke kot vi. Zaradi varnosti sem ga umaknil od svojih morskih prašičkov. Vsekakor pa je to zanimivo vprašanje.
9 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni. Moj zajec se ga ni dotaknil, pustila sem mu ga 2 tedna... na koncu sem ga morala vreči stran. Vedno ga je vrgel iz svojega jedilnega prostora in našla sem valjček v dnevni sobi, moj zajec je popolnoma prost. Iskreno, notranjost je zelo slabe kakovosti. No, to je samo moje mnenje. Lep dan še naprej.
28 sporočila
elodie
Zdravo, moj zajček je pojedel enega, vendar ga je ves čas mešala ... dokler ji ni uspelo, da ga postavi v vodo. Torej, smeti v vsakem primeru, načrtoval sem ga odstraniti, saj ga sploh ni hotela. Lep dan vam želim
4 sporočila
floriane
Pozdravljeni, imel sem isto vprašanje. Če vaš zajec naravnost poje karton, to ni dobro zanj. Če ga le gloda in pušča koščke, je v redu. Moj namreč poje naravnost vse kartone, ki jih najde...