Nakup Ovčje Strižne Mašine

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jean
1 sporočila
jean fr

Imam ovčarskega psa Bobtail, in vsako pomlad jo strižem, vendar ne najdem strižnika, ki bi bil primeren za njeno dlako. Zato iščem strižnik za ovce, rabljen, z močjo približno 100W ali več ter z različnimi velikostmi glavnikov, če je mogoče. Če imate kaj takega, me kontaktirajte. Tukaj je moj e-poštni naslov: ([email protected])

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živijo Jean,

Si že pogledal na tej spletni strani v rubriki ovčereja, strižna mašina? Tam imaš različne modele (od 209 evrov do 364,50 evrov), kot so strižna mašina za ovce KERBL 200 W, ali strižna mašina za ovce shearmaster ali pa Constanta3 (vrh vrhov!).

Če ne, pusti sporočilo v rubriki oglasov za živali.

Upam, da najdeš, kar iščeš,

Se vidiva

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo