Najdena papiga

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Bruna
1 sporočila
bruna fr
Pozdravljeni, včeraj sem na ulici našla papigo skobčevko, jo vzela k sebi domov in nameravala naslednji dan kupiti vse, kar potrebuje. Nahranila sem jo z zdrobljenimi oreščki in koščki jabolk ter ji dala vode (dobro je jedla in pila) ter jo pustila pri miru (približala se mi je brez težav). Na žalost sem jo ponoči, ko sem se zbudila, našla mrtvo.. videti je bila v redu, zato bi rada vedela razlog njene smrti. Zelo sem žalostna, saj sem jo nameravala posvojiti. Ali je mogoče, da je bil vzrok sonce in toplota, ker sem jo pustila zunaj? Ali pa prehrana, ki sem ji jo dala, dokler ni dobila prave? Hvala za vaše odgovore...
hamid
13 sporočila
hamid fr

Pozdravljena Bruna,

žal se takšne stvari zgodijo, ne da bi res vedeli razlog. Naredili ste vse, kar ste lahko, žal mi je :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo