Vprašanja, razprave o izdelkih

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, odpravil se bom na počitnice z mojimi starši, z avtodomom. In hodimo na sprehode. Imam mačka starega 7 mesecev, hodi na povodcu, ampak bi ga rad nosil v torbi, na hrbtu ali spredaj, ne morem ga nositi na roki, dolgo časa. Je ta torba priporočljiva? Zdi se dobra. To je prvič zame in za mojega mačka. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta nahrbtnik bo primeren za vašo mačko, ne oklevajte vzeti njene mere, da preverite, ali je pravilne velikosti za vašo žival. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
christine
3 sporočila
christine fr
Vas ponovno sprašujem: ali je ta torba bolj trpežna kot komodor?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ti dve torbi sta enakovredne kakovosti in zasnovani za nosilnost enake teže, do največ 8kg. V bistvu sta barva in detajli tisto, kar ju razlikuje.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, ali je ta torba pralna v stroju? Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba vsebuje kovinske armature in je ne morete oprati v stroju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
AMINE
1 sporočila
amine fr
Pozdravljeni, leteti moram s svojo mačko, zanima me, če je ta torba primerna za let v potniški kabini. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker se mere dovoljenih torb v kabini razlikujejo od letalske družbe do letalske družbe, vam svetujemo, da se pred nakupom neposredno pozanimate pri letalski družbi, s katero boste potovali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Celine
1 sporočila
celine fr
Ali 21 cm ustreza višini torbe?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da so objavljene dimenzije zunanje mere, in sicer:

Dolžina x širina x višina.

Lep pozdrav,

Madeline iz Zoomalie
Luce
1 sporočila
luce fr
Pozdravljeni,

Moram opraviti dolgo pot s svojo mačko, z javnim prevozom in vlakom; vračanje bo potekalo z avtom po avtocesti. Ta torba se zdi, da ustreza temu, kar iščem za prvi del poti - praktična za prenašanje in ne pretežka. Vendar se sprašujem, če je dovolj trdna, da zagotovi varnost moje mačke na drugem delu poti - na vlaku in potem na poti z avtom po avtocesti?

Ne morem se odločiti med to torbo in modelom Connor, ki ima videz pritrdišča za varnostni pas (ali pa to slabo vidim na fotografiji?)

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta torba nima pritrdilnih trakov za varnostni pas. Torba Connor pa ima enega. Za potovanje z avtomobilom vam res priporočamo torbo Connor.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Leonardo
67 sporočila
leonardo fr
Ali je ta nahrbtnik primeren za nošenje psa pasme cavalier king charles? Če ne, kateri je?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, ta artikel je primeren za Cavalier King Charles, razen če vaš pes presega 8 kg (največja dovoljena teža za ta artikel). Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
Dominique
2 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni,ali mi lahko poveste razliko med nahrbtnikom Shiva in nahrbtnikom Connor?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, torba Connor je nekoliko večja, vendar je torba Shiva boljše kakovosti, od tod tudi razlika v ceni. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
BOUTELOUP
3 sporočila
bouteloup fr
Pozdravljeni,Nahrbtnika "Connor" in "Shiva" imata kratko varnostno povodec, ki preprečuje, da bi žival skočila ven.Zanima me, če lahko svojo mačko peljem k veterinarju, saj ne prenaša povodca.Ali je mogoče nahrbtnik zapreti brez uporabe povodca?Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, možno je mačko pustiti v torbi, vendar bo za veterinarski pregled potrebno odpreti torbo. To je točka, kjer lahko pride prav varnostna kratka povodec.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo