Vprašanja, razprave o izdelkih

33 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie-Marguerite
5 sporočila
marie-marguerite fr
Pozdravljeni,

Iščem prenosno torbo za yorkshireja, ki bo tehtal približno 5/6 kg. Ali je ta torba primerna? Ali ni morda preveč majhna?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta torba bo primerna za vašega yorkshire terierja. Da bi bili prepričani, vam svetujemo, da izmerite svojega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, imam dva majhna jorkširska terierja s težo okoli 1kg700, ali bi bila ta torba primerna za prevoz v avtu (krajša pot)? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bo primeren za vaša dva majhna jorkširska terierja. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Mélissa
2 sporočila
mélissa fr
Pozdravljeni. Zanima me, ali je mogoče to torbo nositi na rami (kot torbico)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obveščamo vas, da gre za nahrbtnik, ki nima pasu za nošenje čez ramo.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ali bi ta torba bila primerna za 3-mesečnega malinoisa? V dvomih sem med modelom Connor in Shiva, pri čemer naj bi bil slednji očitno boljše kakovosti. Vendar je samo model Connor varna izbira za v avtu... Kaj mi priporočate, glede na to, da potujem z vlakom in avtomobilom. Hvala Marie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če vaš mladiček Malinois ne tehta več kot 8 kg, bo ta torba ustrezala. Vendar pa dobro preverite, da velikost vašega mladička ni prevelika za to transportno torbo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
damienne
1 sporočila
damienne fr
Pozdravljeni, imam 7 kg težkega shih tzuj-a. Ali ima ta torba odprtino na vrhu, da lahko pes pomoli glavo ven? Ali je dno dovolj trpežno za tako težo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba prenese težo do 8kg. Vaš shih tzu lahko zato uživa v tem izdelku. Na vrhu torbe je res odprtina.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Aissatou
1 sporočila
aissatou fr
Pozdravljeni, ali je ta torba primerna za potovanje z letalom? Če ne, mi lahko priporočite eno, ki bi bila primerna za potovanje? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Glede potovanj v tovornem delu letala imajo letalski prevozniki priporočila za skladnost. Za potovanja v kabini morate vprašati svojo letalsko družbo, kakšni so zahtevani standardi.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Véronique
2 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti to torbo, vendar bi pred tem rad vedel, ali je primerna za yorkshire terierja, ki tehta 4 kilograme in je srednje velikosti. Potujem 6 ur z vlakom, bo imel dovolj udobja? Ali lahko to torbo nosim kot torbo za na prsi? Katero drugo torbo mi priporočate? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba bi morala ustrezati vašemu Yorkshiru. Da bo med prevozom udobno nameščen, lahko znotraj torbe položite majhno odejo ali vzglavnik. Ta torba je nahrbtnik in ni namenjen za nošenje na sprednji strani telesa. Če iščete torbo za nošenje na prsih, vam lahko priporočimo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/sac-ventral-backpack-large-p-21658-c-832.html https://www.zoomalia.com/animalerie/sac-ventral-savina-p-9799.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
annabelle
1 sporočila
annabelle fr
Pozdravljeni, kakšne so razlike med tem nahrbtnikom in nahrbtnikom Shiva? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Nahrbtnik Connor je nekoliko večji kot nahrbtnik Shiva.

Dimenzije nahrbtnika Connor: 44 × 30 × 21 cm
Dimenzije nahrbtnika Shiva: 41 × 30 × 21 cm

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Anina
1 sporočila
anina fr
Dober večer, imam dva psa pasme pinč, skupna teža obeh psov je 7 kg in 700 g, in iščem nekaj, s čimer bi ju lahko prevažal na vlaku, pri tem pa bi imel proste roke. Ali bi to bilo primerno? In ali bo dno dovolj trpežno? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta torba bi bila primerna, vendar za udobje vaših živali svetujemo, da izberete večjo torbo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Anne-Laure
2 sporočila
anne-laure fr
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali je dno torbe togo, in ali popusti pod težo mačka, ki tehta 4/5 kg. Prosim, lahko mi ponovno navedete dimenzije torbe in pojasnite, ali gre za širino, višino ali globino. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, dno torbe je trdno in prenese do 8 kg. Dimenzije so: širina 44 cm x višina 30 cm x globina 21 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jean francois
1 sporočila
jean francois fr
Pozdravljeni, ali ima torba notranjo priponko za varnost psa, da prepreči, da bi pes skočil ven? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v tej torbi je notranja povodec.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Dominique
2 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni,Imam precej občutljivo mačko. Iščem torbo, da jo lahko vzamem s seboj v javna prevozna sredstva. Imel bi tri vprašanja glede te torbe:Koliko tehta torba, ko je prazna?Ali ima torba odstranljiv podložek na dnu za udobje mačke?Prav tako me zanima, ali se torbo lahko zlahka očisti.Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta torba tehta 950g, ko je prazna, nima odstranljivega dna za udobje in jo lahko očistite z vlažno krpo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
VASCO
1 sporočila
vasco fr
Pozdravljeni, bi bila ta torba primerna za let z letalom, ki traja 2 uri in 30 minut?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta torba ni odobrena s strani letalskih družb. Kljub temu vam lahko med drugim svetujemo to kletko, ki ustreza standardom IATA.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če bi ta nahrbtnik ustrezal za jazbečarja, ki meri 55 cm od smrčka do zadka. Občasno ga prevažam z motorjem in res bi potreboval nahrbtnik. Ali imate kakšen izdelek, ki bi mi ga lahko predlagali? Hvala, Anne
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta nahrbtnik bi moral biti primeren, saj je to največji nahrbtnik, ki ga imamo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Wendy
1 sporočila
wendy fr
Pozdravljeni, rad bi uporabil to torbo za prevoz mojega francoskega buldoga z motorjem. Ali bi bila ta torba primerna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Nahrbtnik Connor je za vašega francoskega buldoga premajhen, razen če je še majhen...

Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia.
christelle
2 sporočila
christelle fr
Ali lahko shi-tzu vstopi vanj.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta torba bi bila primerna za Shih-Tzu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, iščem torbo za prenašanje svojega psa pasme Cavalier King Charles (8 kg), da ga lahko vzamem s seboj na skuter. Kaj menite o tem? Ali mi lahko priporočite kakšno torbo? Hvala vnaprej, Nathalie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Model Connor bi znal biti nekoliko pretesen, saj vaš pes tehta 8 kg, ta torba pa lahko sprejme žival do 8 kg (torej vaš pes ne sme pridobivati teže). V nasprotnem primeru pa morda ustreza model Roadsign. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo