Nagajivo vedenje gerbila

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Gaytan
1 sporočila
gaytan fr
Pozdravljeni, Približno 2 meseca nazaj sva s fantom vzela 2 gerbili (običajno samici), eno sivo in eno bež, ampak obnašanje sive je precej čudno. (od začetka sta se dobro razumeli, samo bež je nežno dominirala nad drugo) Sprva siva ni grizla, ampak bež je poskusila enkrat ali dvakrat, in po nekem času je siva začela gristi najine prste, včasih večkrat zaporedoma, čeprav sva bila previdna in enega za drugim, da jih ne bi prestrašila, in vsakič ko je ugriznila, sva rekla ne in nanjo pihala, kot sem se informirala na internetu. V zadnjih dneh ne grize več, ampak se zdi, da nadleguje bež. Za njo teče z neverjetno hitrostjo v obeh kletkah (velika kletka s tremi nadstropji, povezanimi z cevmi, in cev, ki povezuje z drugo precej visoko kletko) in nadaljuje brez prestanka skoraj cel dan, bež pa udarja s tlačo in izgleda prestrašena. Ampak potem se postavijo na svoji zadnji nogi in si delajo nekakšne "poljube". Čudno je, ne vem kaj počnejo, ali je to prijazno ali ne ^^ Torej, rad bi vedel, ali je to normalno, ali ne, ker me bež malo skrbi, zato se bojim, da bi bilo zlobno. Hvala za vaše odgovore, Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo