Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestne kartuše za filter Aqua Corner 720 (X3)

100% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
claude
3 sporočila
claude fr
Pozdravljeni, kdaj bodo filtri ponovno na voljo? Že en mesec poskušam naročiti, vendar zaman. Hvala.
Thomas
2 sporočila
thomas fr
Pozdravljeni, imel sem isti problem, zato sem zamenjal filter, ker ga je mogoče najti le tukaj in je žal žrtev svojega uspeha, mislim. Vendar pa imam še dva filtra na zalogi, če je vaša zahteva nujna, se morda lahko dogovorimo za dobrobit živali.
claude
3 sporočila
claude fr
ja, je zapleteno, večkrat sem že izpral svoj filter, vendar ne morem več, ja, zanimajo me vaši filtri, kako lahko to uredimo, hvala
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, upam, da jih boste kmalu lahko naročili. Medtem pa jih lahko za daljšo uporabo izperite z malo akvarijske vode.
Magali
2 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, pred nekaj meseci sem naročil filtre, vendar od takrat nimam več rib, zato so novi. Prav tako vam jih lahko zagotovim.
Thomas
2 sporočila
thomas fr
Pustil vam bom svoj e-poštni naslov, da vidim, kako vam jih lahko posredujem: [email protected]
Nina
1 sporočila
nina fr
Čakam že nekaj mesecev, da jih lahko znova naročim, moral sem zamenjati sistem filtra :/
claude
3 sporočila
claude fr
da, z veseljem magali_s, ker me moti, da moram zamenjati črpalko, hvala
Balazs
1 sporočila
balazs fr
Pozdravljeni, na notranji del filtra nameščam tanko plast filtrirne vate, ki zadrži večino umazanije, tako da filter sam ostane bolj čist zadaj in ga je mogoče dlje uporabljati. Čiščenje je tako bolj preprosto, vatirano vato zavržem in filter sperem.
Magali
2 sporočila
magali fr
Claude_H, puščam vam svoj e-mail za komunikacijo, to bo lažje, imam 8 kartuš. [email protected]

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo