Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestna membrana za vlažilnik Trixie

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali je mogoče izvedeti črke in številke, ki so zapisane na hrbtni strani membrane z referenco 34637? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno razprodana pri našem dobavitelju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni,

Lahko potrdite, da je možno zamenjati membrano razpršilca Ultrasonic Fogger XL znamke Trixie z vašo referenčno membrano številka 34637?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre res za to referenco. Trenutno je naš dobavitelj brez zaloge, ta rezervni del bo ponovno na voljo sredi aprila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, imam meglico xl od TRIXIE, vendar se mi membrana zdi čudna, razstavil sem svojo membrano, noben del ne izgleda kot tisti, ki ga prodajate.... Bi bilo mogoče dobiti shemo montaže in/ali natančnejše fotografije te nadomestne membrane.... Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za ta izdelek ni na voljo nadomestne membrane. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
christelle
1 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, želel sem izvedeti, kako zamenjati membrane za vlažilec Trixie XL in katere so potrebne. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za ultrazvočni vlažilnik Fogger XL boste potrebovali naslednjo membrano: Nadomestna membrana za vlažilnik Fogger (velika) po ceni 8,49€ z referenco 34637 na naši spletni strani. Za zamenjavo membrane vam priporočamo, da se posvetujete z navodili za uporabo ali poiščete nasvete na določenih forumih na internetu. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
JULIEN
3 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, hvala za spodnje informacije, vendar še vedno ne vem, ali sta obe kompatibilni in kakšna je razlika med njima. Tudi pri Trixieju ne najdem večjega modela membran. Lep pozdrav;
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, artikel 31029 je združljiv z ultrazvočnim vlažilcem meglice znamke Trixie, artikel 28876 pa je združljiv z ultrazvočnim vlažilcem meglice XL znamke Trixie. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
JULIEN
3 sporočila
julien fr
živjo, hvala za informac
JULIEN
3 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, kupila sem meglico XL od podjetja Trixie in me zanima, ali so membrane številka 31030 in 34637 kompatibilne s tem in kakšna je razlika med malo in veliko membrano. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, morate vzeti veliko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, rad bi vas vprašal, če je ta nadomestna membrana in ključi za ultrazvočni vlažilec Fogger XL. Če je tako, bi vzel majhno ali veliko, hvala, adijo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, ta članek ni namenjen za uporabo v megličniku fogger od firme Exo Terra, temveč za vlažilnik podjetja Trixie.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo