Forum za akvaristiko

mykosidol nato mehki korali

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Monique
8 sporočila
monique fr

Pozdravljeni,

Ker še vedno imam cianobakterije, sem se odločila za zdravljenje z mikosidolom... vendar zelo previdno. V svoj akvarij s 260 litri sem prenesla 3 kapsule in že opažam očitno upočasnitev... teh zlobnih bakterij.

Torej bom opazovala in počakala in lahko vam povem, da komaj čakam, da jih ne bom več videla, saj bi rada dodala mehke korale na mojih 50 kg žive skale... Akvarij bi moral biti prijetnejši za pogled... če imate kakšne predloge za mehke korale, ki bi bili primerni za moje "klovne" (1 par rdečih ocellaris in 1 par črnih), sem odprta za ideje.

Lep preostanek dneva

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Na splošno je bolje postaviti anemono (heteractis magnifica) kot mehke korale za gostitev klovnovk. Slednje so občutljive pri uvajanju v koralni akvarij, medtem ko so bolj na svojem mestu v akvariju z nevretenčarji.

Mehki korali se zelo lahko stresirajo in prisotnost klovnovk tega verjetno ne izboljša. Kljub temu obstajajo redki, a uspešni primeri z Xenias, Lithophytons ali Rhodactis.

Tu je povezava do združevanja anemon in klovnovk: https://www.reef-guardian.com/news-article-997.html

Alain

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo