Vprašanja, razprave o izdelkih

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
AURELIE
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, ali je ta rešetka prilagodljiva za Peugeot 807? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da se prepričate, da se ta mreža lahko prilagodi vašemu vozilu, je potrebno opraviti merjenje. Za več informacij se lahko sklicujete na navodila, ki so na voljo za prenos. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elodie
7 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kako se pritrdi mreža? Ali je prilagojena za 206?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta mreža se pritrdi s pritiskom, zato bi morala ustrezati vašemu avtomobilu.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni,

Vaš izdelek bi mi ustrezal, vendar manjkajo nekateri elementi: želel bi pritrditi mrežo v mojem majhnem dostavnem vozilu, ali mi lahko date minimalne/maksimalne dimenzije nastavitev po širini in predvsem po višini?

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, tukaj so dimenzije: širina: 125–140 cm, višina: 63–135 cm.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
ines
1 sporočila
ines fr
Pozdravljeni, opažam, da niste zadovoljni. Zakaj? Rad bi kupil mrežo, ker imam nemškega ovčarja in imam Scenica. Je to primerno?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ločilna mreža je popolnoma nastavljiva po širini in višini, zato se lahko prilagodi vsaki vrsti avtomobila.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, ali je treba preluknjati sedeže?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne. Ločilna rešetka se pritrdi z vakuumskimi priseski na vsakem koncu, ki jih je treba priviti do konca, tako da rešetka kot celota drži. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo