Vprašanja, razprave o izdelkih MP Labo Glycosane Podpora funkcije sklepnega hrustanca

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
pauline
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, ali so te kapsule napolnjene z oljem, ki bi ga lahko prebodla na briketih, ali pa je to prah? Moja psička namreč zavrača vse obdelave, privlačne ali ne. Edino, kar deluje, je, da izpraznim kapsule z oljem, in težko ji je vsak dan povzročati "travme" s prisilnim pogoltom, saj se potem vedno boji, ko jo pokličem za karkoli drugega. Opozoriti je treba, da odkrije vse tablete ali neznane snovi, tudi v mleti mesu, siru itd. Hvala vnaprej
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, Da, kapsule Glycosane vsebujejo prah. Nimam enakih težav kot vaš pes, moj pes pogoltne vse tablete za svoje zdravje. Odprite kapsule in jih zmešajte z stepenim jajcem ali tuno iz pločevinke kuhano v vodi, ne tiste v olju. Drugače pa poskusite poškropiti s lososovim oljem in prahom Glycosane.
pauline
2 sporočila
pauline fr
Hvala za vaš odgovor, sprejemam vaše ideje!
Jacqueline
1 sporočila
jacqueline fr
Ali lahko to dam petmesečnemu mladičku, ki ima očitno težave s kolkom? Hvala
Brigitte
2 sporočila
brigitte fr
Dober večer, ne priporočam vam, da bi bilo bolje posvetovati se z vašim veterinarjem! Obstajajo drugi, učinkovitejši izdelki za mladičke in boljši za razvoj kosti! Ne tvegajte njegove mobilnosti. Sam ga dajem starejšim psom za vzdrževanje težav s kolenčnimi ploščicami in z mesečnim obiskom pri osteopatu.
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Enak odgovor kot od Brigitte, treba je iti k veterinarju in narediti rentgensko slikanje bokov, da se ugotovi, če je mladiček displastičen ali ne, displazija je skrita napaka, ki omogoča bodisi preklic nakupa in mladiček se vrne, ali pa se zahteva znižanje cene, končno pa še je treba videti, v kateri stopnji displazije je, obstajajo 3 stopnje A B C, pri čemer je stanje C še sprejemljivo, potem pa, če smo pošteni, so kolki uničeni in obstaja tveganje, da bo pes šepal in trpel, razen če mu opravijo operacijo in vstavijo protezo, kar je možno, vendar precej drago. Samo veterinar kluba pasem je usposobljen izreči veljavno sodbo za morebitno sodno zadevo ali prijateljsko razpravo. Ta izdelek dajem, ker je moja psica stara, ima artrozo, vendar ne morem reči, če ji ta zdravilo pomaga ali ne, enostavno zaupam veterinarju in laboratoriju. Bila je B in je tekmovala brez težav na tem področju, ampak je kot jaz, ko smo stari, imamo včasih artrozo zaradi obrabe. Upam, da ni nič resnega, veliko sreče

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo