morski prašiček

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni vsi skupaj, želel bi nekaj malega poizvedeti. Obiskal sem nekoga, ki je "rešil" 4 pujske pri nekomu, ki jih je zanemarjal. Vendar pa je tukaj ena samička stara 3/4 mesece, ki jo oče zelo grdo ravna. Opazil sem tudi, da se ne premika veliko, daje vtis, kot da ji to ne uspeva. Rečeno mi je bilo, da je to normalno, vendar imam pomisleke. Sploh se ne spoznam na to, saj imam doma samo hrčke. Hvala vnaprej za vaše odgovore.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo