Morski prašiček poleti, razprava
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
se
Pozdravljeni, dober večer, hvala tistim, ki si bodo vzeli čas za branje in morda pustili odgovore, ki mi bodo pomagali, se vnaprej opravičujem za pravopisne napake. V tem obdobju visokih temperatur moj morski prašiček trpi prav tako kot jaz. Pred štirimi dnevi je bilo vse v redu, od včeraj pa sem opazila resne spremembe. Ne pije toliko kot prej, shujšal je, ne je več tega, kar mu dam, vključno z njegovimi najljubšimi zelenjavami. Poskusila sem mu dati drugo zelenjavo, ki vsebuje vodo, a nič ne pomaga. Sestra (ki ima morski prašiček od majhnega) mi pravi, da mu apetita zmanjkuje zaradi vročine, a videti je tudi, da ga boli trebuh, ko ga vzamem, cvili, čeprav tega ni nikoli storil tolikokrat, odkar ga imam; ima tudi močno drisko od včeraj, zelo tekočo, čeprav ne pije veliko. Njegova dlaka izgleda "odprta", kot da poskuša dobiti zrak. Ne vem, kaj naj storim, ponoči prezračujem, vendar sonce čez dan kmalu ogreje mojo sobo. Poskusila sem steklenico ledu, ovito v nogavico, ki jo postavim v njegovo kletko, najprej je delovalo, zdaj pa je niti ne pogleda več. Njegov iztrebek je manjši kot običajno, prav tako je zmanjkalo njegove naklonjenosti do mene. Moj morski prašiček je star 1 leto, je pasme Cuy, 1250 g po izgubi teže (1400 na začetku). Odprta sem za vse nasvete, še enkrat hvala za vašo pozornost in opravičujem se za pravopisne napake. Preživite lep dan/večer.