morska svinja, ki je svoje iztrebke

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
LAURENCE
7 sporočila
laurence fr

pozdravljeni

je normalno, da vaš morski prašiček poje svoje iztrebke?

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni,

Popolnoma normalno je, da vaš morski prašiček je svoje iztrebke. V njih najde bistvena hranila, ki niso bila pravilno absorbirana med prvo prebavo

Jeanne
5 sporočila
jeanne fr

Natančno, te male živali so prebrisane, ekološke in ekonomične haha

Augustin
9 sporočila
augustin fr

Vitamini B najde v svojih iztrebkih! =)

catherine
7 sporočila
catherine fr

Verjetno ste opazili, da vaš morski prašiček včasih poje svoje iztrebke. To ni gnusno in je povsem normalno. To je celo bistveno! Iztrebki, ki jih morski prašički zaužijejo, niso običajni iztrebki, temveč mehki »iztrebki« zelo bogati s proteini in vitaminoma K in B, ki niso bili absorbirani med prvo prebavo. Proizvaja jih slepo črevo in se imenujejo cekotrofi. Morski prašiček jih zaužije, da ne bi izgubil dragocenih hranil.

Tilleule
1 sporočila
tilleule fr

In kaj, če poje svoje "trde" iztrebke tudi? Ali je to normalno? Razen če res ne znam več ločiti (kar je povsem možno), se mi zdi, da moj poje svoje trde iztrebke.

catherine
7 sporočila
catherine fr

moj je vse svoje trde in mehke kakce

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo