Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji konzerviran pate QUALITY SENS v Mousse - na izbiro 3 okusi
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
audrey
Rad bi tudi vedel, koliko posodic potrebujem za mačko, ki tehta 6 kg, in koliko kalorij (kcal).
1 sporočila
didier
dokaj zapleteno je odgovoriti, saj naš maček, ki je star 6 let in ima prebavne težave, dnevno poje približno 2 do 3 posodice, vendar 4/5 z "Pâtées SPECIFIC FIW Digestive Support 100g pour Chat Adulte Sensible", ki ga priporoča naš veterinar. Preizkusil sem tudi "Pâtées QUALITY SENS en Mousse pour Chat - 3 saveurs au choix" različico "mousse au saumon", na katero je navdušena, zato ji dajemo 1/3 posodice "mousse au saumon" na dan...
29 sporočila
audrey
Kolesa sponzorirajo znamke, ki niso zelo dobre in primerne za zdravje, ne pa za prehrano, končno sem izrazil svoje mnenje, ocenjujem, da bi pri nizki vsebnosti maščob imelo 713 kcal na kg in maček s 6 kg potrebuje 354 kcal, torej bi potreboval 496 g na dan, če bi jedel samo to.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni,
Da, lahko mu date, saj imam tudi sam mačka, ki je star 12 let in ima bakterijo na jeziku za vedno, in to mi je svetoval moj veterinar. Upam, da vam to da nekaj tolažbe.
Da, lahko mu date, saj imam tudi sam mačka, ki je star 12 let in ima bakterijo na jeziku za vedno, in to mi je svetoval moj veterinar. Upam, da vam to da nekaj tolažbe.
3 sporočila
anne
Pozdravljeni, Ali lahko tej tablici dam svoji 15 let stari mački, ki ima CKD. Lep pozdrav, Anne Delos
29 sporočila
audrey
Veterinarji so sponzorirani s strani znamk, ki niso zelo dobre in so primerne za zdravljenje, ne pa za prehrano