Vprašanja, razprave o izdelkih Mačji konzerviran pate QUALITY SENS v Mousse - na izbiro 3 okusi

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
3 sporočila
audrey fr
Rad bi tudi vedel, koliko posodic potrebujem za mačko, ki tehta 6 kg, in koliko kalorij (kcal).
Didier
1 sporočila
didier fr
dokaj zapleteno je odgovoriti, saj naš maček, ki je star 6 let in ima prebavne težave, dnevno poje približno 2 do 3 posodice, vendar 4/5 z "Pâtées SPECIFIC FIW Digestive Support 100g pour Chat Adulte Sensible", ki ga priporoča naš veterinar. Preizkusil sem tudi "Pâtées QUALITY SENS en Mousse pour Chat - 3 saveurs au choix" različico "mousse au saumon", na katero je navdušena, zato ji dajemo 1/3 posodice "mousse au saumon" na dan...
Audrey
29 sporočila
audrey fr
Kolesa sponzorirajo znamke, ki niso zelo dobre in primerne za zdravje, ne pa za prehrano, končno sem izrazil svoje mnenje, ocenjujem, da bi pri nizki vsebnosti maščob imelo 713 kcal na kg in maček s 6 kg potrebuje 354 kcal, torej bi potreboval 496 g na dan, če bi jedel samo to.
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni,

Da, lahko mu date, saj imam tudi sam mačka, ki je star 12 let in ima bakterijo na jeziku za vedno, in to mi je svetoval moj veterinar. Upam, da vam to da nekaj tolažbe.
Anne
3 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, Ali lahko tej tablici dam svoji 15 let stari mački, ki ima CKD. Lep pozdrav, Anne Delos
Audrey
29 sporočila
audrey fr
Veterinarji so sponzorirani s strani znamk, ki niso zelo dobre in so primerne za zdravljenje, ne pa za prehrano

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo