Vprašanja, razprave o izdelkih Mokarji črvi Emma's Garden
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, od kod prihajajo ti mokarji?
8 sporočila
béatrice
Pozdravljeni,
Ne vem, od kod prihajajo, ampak v vsakem primeru to vsak dan dajem svojim kokošim, kar jim omogoča dober vir beljakovin. Obožujejo jih, moje kokoši so v odlični formi in vsak dan dobim jajca.
Pozimi dam nekaj tudi na drug del mojega zemljišča za različne ptice, te čakajo, da pridem in se takoj zapodijo nad hrano.
Vsi izdelki in živila, ki jih kupujem pri ZOOMALIA, so odlične kakovosti in zelo dobrega razmerja med kakovostjo in ceno.
Ne oklevajte in jim dajte.
Ne vem, od kod prihajajo, ampak v vsakem primeru to vsak dan dajem svojim kokošim, kar jim omogoča dober vir beljakovin. Obožujejo jih, moje kokoši so v odlični formi in vsak dan dobim jajca.
Pozimi dam nekaj tudi na drug del mojega zemljišča za različne ptice, te čakajo, da pridem in se takoj zapodijo nad hrano.
Vsi izdelki in živila, ki jih kupujem pri ZOOMALIA, so odlične kakovosti in zelo dobrega razmerja med kakovostjo in ceno.
Ne oklevajte in jim dajte.
5 sporočila
sylviane
živjo Beatrice, čakam na mojo dostavo, Emma garden ima dobre izdelke, tudi kokoši jih obožujejo
5 sporočila
sylviane
Catherine, prihajajo iz Belgije in so zelo cenjeni s strani kokoši