Moji mački ne jedo več svojih briketov

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marion
1 sporočila
marion fr

Pozdravljeni,

Pravkar sem zamenjala brikete za svoje mačke. Prej sem dajala friskies, a po raziskavi sem naletela na veliko negativnih mnenj, zato sem se odločila zamenjati znamko.

Preizkusila sem več znamk in jih ne marajo. Friskies so edine, ki jih sprejmejo.

Kaj naj storim?

Hvala za vaše odgovore.

Sophie
13 sporočila
sophie fr
<left>Dober večer, so se stvari uredile?</left><left>Zdi se, da se mačke ne pustijo stradati. Če jim pustite samo kakovostne brikete, četudi se zdi, da jih te ne privlačijo, bi se morale vaše mačke navaditi nanje.</left>
Petit
3 sporočila
petit fr

Pozdravljeni,

Najprej je treba vedeti, da so mačke znane po tem, da so zelo izbirčne glede svoje hrane. To vedenje ni nujno nenavadno.

Preveriti morate njihovo težo in se prepričati, da ne shujšajo preveč.

Vaše mačke jedo samo pašteto, ker je zanje veliko bolj privlačna kot briketi.

Moj nasvet: uporabite lososovo olje kot dodatek, ki ga zmešate z njihovo običajno hrano, da jim povrnete apetit. Kupite ga lahko na spletni strani na naslednjem naslovu:

https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html

Za druge razlage, zakaj nekatere mačke nočejo jesti: https://www.autourdesanimaux.com/mon-chat-ne-veut-plus-manger/

Luc
5 sporočila
luc fr

Pozdravljeni,

Nenadna sprememba prehrane lahko vašo mačko zelo zmede, na primer pri meni že skoraj 2 tedna mešam staro in novo hrano (sem celo ponovno kupila staro hrano, da nadaljujem z mešanjem).

In res je, da so mačke precej izbirčne, ko se tako odločijo, morda so vaši preprosto zahtevne.

Poskusite jim ponuditi malo mačje paštete, da se prepričate, da ne gre za kaj drugega.

Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo