Moj zajec se polula in ne je več
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
naomé
Pozdravljeni, imam zamorca ovna, starega 2 leti, ki je čez noč prenehal jesti in piti ter se zadrževal v kotu (čeprav je zelo radoveden in rad raziskuje), čeprav ima še vedno energijo, da se izogne mojim rokama. Po obisku pri veterinarju mu injekcije niso pomagale, in čeprav je pojedel samo solato in sveža živila, se onesnažuje (mokra in mehka), še vedno se ne dotakne svojega kota ali obroka peletov. Ne vem, kaj storiti ali kakšen je vzrok njegovega stanja.
10 sporočila
amélie
Morate se obrniti na veterinarja glede Panacurja. Moj veterinar včasih predpiše to za parazite, v bistvu gre za sredstvo proti črvom. Potrebno je narediti kuro. To je zaradi svežih živil. Ne pozabite, da je to odvisno tudi od njegove prehrane. Morate dati Selective Naturals, ki je brez žit. Verjetno ga boli trebuh, injekcije so antibiotik. Če Panacur ni bil predpisan, morate na kraj in zahtevati. Medtem ga morate siliti. Granule lahko zmešate v vodi, tako da ni preveč tekoče niti preveč gosto, in uporabite pipeto. Ne čakajte predolgo! Lahko bi umrl. Tudi občasno lahko v njegovo pitno vodo dodate ščepec zelo fine zelene gline. In lahko dodate nekaj kapljic na njegovo svežo hrano. Tudi tukaj, voda ne iz pipe, ampak Volvic. Zelo pomembno tudi to! Če slučajno, medtem ko greste po Panacur. Če imate doma Smecta, mu ga lahko daste. Ena žlička
10 sporočila
amélie
V veliki brizgi pasta iz peletov za hranjenje ali pa kar ročno neposredno v njegova usta - pritisni ga med kolena, ko klečiš. Srečno ...
10 sporočila
amélie
Smecta ena žlica
10 sporočila
amélie
15 ml vode z brizgo
10 sporočila
amélie
Če ne, je dežurna lekarna, če je nimaš. Upam, da bo vse v redu.... pogum
10 sporočila
amélie
Vendar ponovno opravite diagnostiko pri veterinarju že v ponedeljek! Če se ne izboljša, pokličete veterinarja za nujne primere, na voljo so dežurne službe za to, in lahko hkrati zahtevate panacur, hkrati vprašate, če morda tega vaš zajček ne potrebuje. To je nujno za zajca. Ne oklevajte poklicati številke za nujne primere vašega veterinarja.