moj nimfa

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
marion
5 sporočila
marion fr

imam papagaja in rad bi vedel, kako ga naučiti govoriti 

tina
6 sporočila
tina fr

V preteklosti sem že imel nimfo in moram reči, da je sama začela govoriti brez mojega truda. Na spletnih straneh sem prebral, da je za spodbujanje učenja treba gibe in besede povezati z nagradami za ptice. Dolgotrajno delo ;)

marion
5 sporočila
marion fr

hvala, obvesti me, če imaš več informacij

tina
6 sporočila
tina fr

ni za kaj!

Imaš kakšne fotografije svojega? Vedno sem radovedna

marion
5 sporočila
marion fr

ima ime Pixel in ko pridem domov iz šole, se oglaša, da bi šel z menoj, zato ga vzamem za čas, ko delam domačo nalogo  

tina
6 sporočila
tina fr

Iskreno, res je srčkan ^^ Poleg tega je videti zdrav!

marion
5 sporočila
marion fr
[levo]Ja, dobro je, ves čas prepeva, in če mu je glasba všeč, pleše.[/levo]
tina
6 sporočila
tina fr

si ga našel kakšne stvari, da bi ga naučil govoriti?

marion
5 sporočila
marion fr

ne, ampak ne izgubljam upanja

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo