Moj maček noče lulati v mačji pesek!!
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
maëlys
Pozdravljeni, imam velik problem. Moj fant in jaz sva v petek sprejela najino mačko. Gospa uporablja svojo steljo samo za iztrebljanje. To pomeni, da vsako noč (2 noči zaenkrat) lula na mestih, kjer ne bi smela (na moji odeji, blazini). Ne razumem, zakaj ne opravlja obeh potreb v stelji. Prosim, potrebujem pomoč pri reševanju te precej nujne težave.
1 sporočila
veronica
Gramozna stelja, brez vonja in zlepljiva? Morda jo moti vonj, zlepljive pa omogočajo odstranjevanje urina "v bloku", za še manj vonja pa lahko poskusite dodati malo sode bikarbone v gramoz, ki je zanjo neškodljiv ... veliko sreče!
1 sporočila
dominique
namesto tega uporabite lesne pelete, kot pri veterinarjih, 15-kilogramska vreča, ekonomično in diši po lesu, osebno jih že več desetletij uporabljam 100% iglavce za veliko kolonijo mačk, s katerimi živim
4 sporočila
cindy
Lahko to stori zaradi spremembe hiše, kar se lahko pogosto zgodi... Postavite ji Feliway razpršilec (kar omogoča pomirjanje in tolažbo vaši mački) s pipeto proti stresu na osnovi rastlin, ali pa razpršite Bachove cvetove... To ni problem z leglom
2 sporočila
rené
Ne oklevajte dodati nekaj kapljic čistega belila v mačje stranišče, saj ga bo to pritegnilo ... in veliko mačk ne želi urinirati na istem mestu, zato sem težavo rešil z dvema pladnjema!