moj kunec se skriva

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Léa
40 sporočila
léa fr

Pozdravljeni, moj zelo majhen zajček, ki bo kmalu star 6 mesecev, se skriva pod pohištvom: posteljo, policami, mizo, stolčkom...

Je to resno, je to normalno?

Hvala lepa in lep pozdrav

sabrina
80 sporočila
sabrina fr

Živijo,

Kaj mu daješ jesti?.

Treba je pogledati njegovo splošno stanje in njegove iztrebke ....

Se igra s tabo, je živahen?.

Léa
40 sporočila
léa fr

Je poje pelete in suho seno, njegovi iztrebki so normalni, da, je živahen

Léa
40 sporočila
léa fr

Je to resno?

sabrina
80 sporočila
sabrina fr

Če se njegov odnos ni spremenil, to pomeni, da hoče bodisi igrati bodisi ga je česa strah

Léa
40 sporočila
léa fr

Še enkrat hvala

LAETITIA
1 sporočila
laetitia fr

Pozdravljeni,

Res je, treba spremljati splošno stanje, vendar je to popolnoma normalno, govorim iz izkušenj, saj imam več zajcev, ki obožujejo skrivanje. Zajec običajno živi v rovu, zato jim je všeč ležati na vseh mestih, ki lahko spominjajo na rov, saj se tam počutijo varno.

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Živijo,

zakaj mu ne kupiš hiško, ki bi jo postavil v njegovo kletko, tako se bo počutil varnejše, saj bo vedno imel prostor, kamor se lahko skrije, če bo to želel.

Se kmalu slišiva

Cassandra
1 sporočila
cassandra fr

Pozdravljeni, imam drugačno težavo. Moj kunec pasme belier je pri meni že tri tedne. Vedno je bil precej zadržan, kar je normalno, vendar se je kljub temu približal in me povohal, čeprav redko sprejema božanje. Od včeraj pa se skriva v mojem kavču in skoraj noče od tam. Čeprav ima v svojem območju hišico, ta zanj sploh ni zanimiva. Zelo me skrbi njegovo obnašanje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo