moj kunec se skriva
Pozdravljeni, moj zelo majhen zajček, ki bo kmalu star 6 mesecev, se skriva pod pohištvom: posteljo, policami, mizo, stolčkom...
Je to resno, je to normalno?
Hvala lepa in lep pozdrav
Živijo,
Kaj mu daješ jesti?.
Treba je pogledati njegovo splošno stanje in njegove iztrebke ....
Se igra s tabo, je živahen?.
Je poje pelete in suho seno, njegovi iztrebki so normalni, da, je živahen
Je to resno?
Če se njegov odnos ni spremenil, to pomeni, da hoče bodisi igrati bodisi ga je česa strah
Še enkrat hvala
Pozdravljeni,
Res je, treba spremljati splošno stanje, vendar je to popolnoma normalno, govorim iz izkušenj, saj imam več zajcev, ki obožujejo skrivanje. Zajec običajno živi v rovu, zato jim je všeč ležati na vseh mestih, ki lahko spominjajo na rov, saj se tam počutijo varno.
Živijo,
zakaj mu ne kupiš hiško, ki bi jo postavil v njegovo kletko, tako se bo počutil varnejše, saj bo vedno imel prostor, kamor se lahko skrije, če bo to želel.
Se kmalu slišiva
Pozdravljeni, imam drugačno težavo. Moj kunec pasme belier je pri meni že tri tedne. Vedno je bil precej zadržan, kar je normalno, vendar se je kljub temu približal in me povohal, čeprav redko sprejema božanje. Od včeraj pa se skriva v mojem kavču in skoraj noče od tam. Čeprav ima v svojem območju hišico, ta zanj sploh ni zanimiva. Zelo me skrbi njegovo obnašanje.