Moj kameleon se drgne ob moj prst, ali je to normalno?

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
virginie
1 sporočila
virginie fr

Pozdravljeni,

Moj ljubki Pascal je pravkar dopolnil 9 mesecev, običajno je precej miren in ljubeč (samo do mene).

Trenutno je v obdobju levitve in včasih se obnaša čudno. Običajno najdem odgovore na forumih, vendar tokrat ne. Malce je nerodno. Odkar sem to jutro odprl kletko svojega kameleona, se zaleti na mojo roko, prime se za moj prst in se drgne ob njega z (kar predvidevam, da je) njegov iztegnjen penis. To me je iskreno zmedlo in ne vem, koga naj vprašam, če je to normalno.

Prosim, povejte mi, da ste že imeli takšne izkušnje ali da ni ničesar skrb vzbujajočega!!!

Clara
12 sporočila
clara fr

Pozdravljeni,

Sodeč po fotografiji, gre morda za Calyptratusa? Tega vedenja nisem še nikoli slišal. Ima izpostavljene hemipenise? To ni prolaps, kajne? Se vrnejo nazaj? Možno je, da čuti draženje in ve, da bi veje poslabšale stanje. Seveda je to samo domneva... Ali to počne samo po določenih aktivnostih? Morda vstopa v obdobje zrelosti in začne razmišljati o razmnoževanju. Ali morda v istem prostoru živi samica?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo