Moj hrček se ne počuti dobro.
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
maria
Pozdravljeni, želela bi nekaj mnenj.. Pred enim tednom sem posvojila ruskega hrčka, ki je star približno 2 meseca, zadnje 4 dni pa ima zelo malo dlak na svojem majhnem nosu.. Veliko se praska (odstranila sem seno, ker sem na nekaterih spletnih straneh prebrala, da obstaja veliko tveganje za pršice..) in veliko cinglja, ko pride iz svoje hišice (jaz ga zbudim, ker ga sploh ne vidim, odkar se ne počuti dobro) ven pride samo ponoči, da se igra na svojem kolesu, je in opravlja potrebo v svoji hiši, kar se mi zdi čudno.. vse to me skrbi.!!
13 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, vaš hrček je v redu, dokler je, pije in dela svoje male potrebe. Moj prav tako malo spi podnevi, manj prihaja, ker trenutno hibernira. Zamenjajte ostružke in samo spremljajte njegov mali nos. Ampak ponoči se igra, je vse v redu. Tudi navaditi se mora na svoje okolje. Priporočam ostružke Douceur des Landes. Nikoli nisem imel težav s temi ostružki, kar se tiče cene, na Zoomalia je v redu.
5 sporočila
maria
Pravkar sem ga videl, nima več niti dlake na nosu in krvavi!! Kaj naj bi mu to naredilo??
5 sporočila
maria
Ne vem, kaj naj storim, in jutri je nedelja... moj ubogi loulou, ne vem, kaj naj naredim..
13 sporočila
isabelle
Če vidite kri na nosu vašega hrčka, to ni normalno. Moj hrček se igra in dela akrobacije na mrežah kletke, njegov majhen nos je v redu. Če pa vaš hrček krvavi iz nosu, je to nujno. So veterinarji na voljo tudi ob nedeljah za nujne primere. Hitro se posvetujte zaradi vašega malega ljubljenčka.
13 sporočila
isabelle
Ali ima vaš hrček lesene igrače, hišico, ali si je udaril nos?
13 sporočila
isabelle
Udariš nos? Da bi krvavel?
5 sporočila
maria
Ne, posvetovali smo se z več spletnimi stranmi, naletel sem na tisto Olivierja HCR, ki je odlična, opazili smo, da prodajalci v trgovinah za živali ne svetujejo prav nič. Čakam na ponedeljek zjutraj, da mu zamenjam oblance, hrano. Mislim, da so ga oblanci poškodovali ... včeraj zvečer je imel ranjen majhen smrček ... :(
13 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, govoril sem vam o žagovini. Jaz uporabljam žagovino iz Landes, kupljeno na Zoomaliji, in nimam težav s hrčkom. Želim vam lep dan.
5 sporočila
maria
Da, to bom spremenil že jutri zjutraj, in ima sestanek v torek pri veterinarju. Hvala za vaše nasvete, lep popoldan
13 sporočila
isabelle
Hvala, prav tako vam. In ne oklevajte, če bo kaj potrebno glede vašega hrčka, imam jih tudi jaz. Lep dan.