Vprašanja, razprave o izdelkih Modularni ogradi Zolia Merry - Na voljo v več barvah - Kompleten komplet za zajce, glodalce, mladiče, mačke
97% stranke
priporočam ta izdelek
40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni, ali veste, ali bi to ograditev ustrezala činčili, če so kocke postavljene na višji nivo? Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
mélissa
Pozdravljeni, je ograda primerna za zunanjo uporabo?
2 sporočila
aurelie
živijo, ali je mogoče zapreti celoten park na vrhu, če vzamem dva, to je za mojega zajca, doma imam border collie in ne morem si privoščiti, da bi park ostal odprt na vrhu. Hvala za vaše odgovore
1 sporočila
alexia
Dober večer, da, to je mogoče z dvema parkoma, to sem storila za mojo pineto
1 sporočila
marion
Park se prepogosto preveč enostavno odklopi, moj zajec je zlahka pobegnil, zato bo border colie hitro razstavil.
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni,
Ne mislim, da bi bilo trdno, če bi na vrhu po celotni površini postavili rešetke za zapiranje, saj bodo kotni deli povzročili zračnost pri pritiskanju rešetk... Pri meni sem namestil konturne rešetke z vsemi kotnimi deli (mimogrede, ni zadostnega števila, če želite pritrditi vse rešetke) in to ostane oslabljeno, zato si ne predstavljam s vašim robom...
Ne mislim, da bi bilo trdno, če bi na vrhu po celotni površini postavili rešetke za zapiranje, saj bodo kotni deli povzročili zračnost pri pritiskanju rešetk... Pri meni sem namestil konturne rešetke z vsemi kotnimi deli (mimogrede, ni zadostnega števila, če želite pritrditi vse rešetke) in to ostane oslabljeno, zato si ne predstavljam s vašim robom...
1 sporočila
julie
Lahko zapremo, vendar to ne bo dovolj močno, če se pes nasloni nanj.
18 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, kupil sem 2 modularna ogradi Merry za prihod mojega mucka, nameravam ju postaviti eno nad drugo, da preprečim mojemu 9 mesecev staremu kužku (jorkširskemu terierju) igranje z njegovo steljo in hrano. Ali moram dodati še vezice za dodatno utrditev?
2 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, seveda, svetoval bi vam, da za utrditev uporabite vezice Colson (Serre Flex). Ko boste izdelek sestavili, boste sami videli, kje so potrebni, in jih tam tudi dodali... Lep pozdrav
3 sporočila
nathalie
Zdravo, ali je mogoče postaviti dva parka skupaj, da ustvarimo velik ograjen prostor za mojega zajca?
3 sporočila
thierry
Pozdravljeni, dejansko je mogoče združiti 2 modularna parka. Samo pazite na dimenzije panelov, saj obstajajo različne velikosti.
3 sporočila
cécile
Pozdravljeni, da, povsem možno je združiti 2 parka in jih lahko organizirate, kot želite.
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, to je popolnoma mogoče, vendar je za zajca bolje postaviti višjo ograjo, saj jo lahko preskoči.
2 sporočila
emilie
Pozdravljeni, da, možno je postaviti 2 ograji eno zraven druge, le paziti morate, da uporabite isto referenco za oba ograja (merry). Za zajca bi bilo bolje postaviti 2 mreži v višino. Zajci hitro razumejo, da lahko skočijo čez, še posebej, ko že enkrat svobodno tekajo po hiši, hitro jim to postane všeč in pobegnejo.
1 sporočila
marie claire
Pozdravljeni, da, popolnoma je možno prilagoditi tudi višino, če želite narediti nadstropje.
3 sporočila
fanny
Da, to se lahko neskončno zapenja
1 sporočila
maeva
Pozdravljeni! Rad bi imel nove male prijatelje doma, angora zajce. Ali bi ta izdelek ustrezal za 2 zajca? Ali pa kaj mi lahko priporočite, da pripravim njihov mali kotiček. Hvala!
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, kupil sem ta ograjen prostor za mladičke, je odličen, mama lahko izstopi, kakor želi, čez ograjo (35 cm), malički so na varnem, super!
3 sporočila
cécile
Pozdravljeni, da, to je primerno za zajce, lahko vzamete dva kompleta, da jim bo na voljo večji prostor.
3 sporočila
thierry
Pozdravljeni, da, to je vrhunsko, vendar načrtujte dvojni park, da bo imel dovolj prostora za dva.
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, tega izdelka ne priporočam. Kupil sem ga za malega zajčka, da bi ga imel, dokler ne postane čist. Potreboval je 2 minuti, da je ugotovil, da lahko prehaja skozi palice (4 cm x 4), in predvsem, da jih lahko pleza, da gre čez. Izdelka nisem mogel uporabiti.
3 sporočila
fanny
Za 2 zajca en obor ni dovolj, saj je potrebno imeti 2 nivoji mreže, da ne moreta skočiti čez. Za enega zajca je že potrebno imeti 2 obora, tudi če je le delno na prostosti, ker je to res majhen prostor.
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, Ali je ta ograda združljiva z ogrado Zolia Willy, ki sem jo kupil pri vas? Zaradi pomanjkanja zalog ne morem naročiti nove ograda Zolia Willy, ali bi se konektorji ograde Merry prilegali k ogradi Zolia Willy in ali so elementi enakih velikosti? Imate morda datum za ponovno založenje ograda Zolia Willy? V pričakovanju vašega odgovora Lep pozdrav, Dominique
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni,
Ograje Merry, Jolly in Willy so med seboj združljive. Konektorji se prilegajo in velikost plošč je enaka.
Lep pozdrav,
Sophie iz Zoomalia
Ograje Merry, Jolly in Willy so med seboj združljive. Konektorji se prilegajo in velikost plošč je enaka.
Lep pozdrav,
Sophie iz Zoomalia
1 sporočila
chloé
Dober večer. Je mogoče kupiti 2 modularna parka za zlaganje, namesto da bi kupovali konektorje in panele posebej? Hvala
1 sporočila
léa
Ja, to je izvedljivo :)
1 sporočila
jessica
Kupil sem 2 ogradi namesto dodatnih rešetk in konektorjev. Ceneje.
1 sporočila
charlotte
Dober večer, kupil sem dva modularna ograjena prostora, ki sem ju zložil in delujeta zelo dobro. Imam tudi dve vratci, kar je precej priročno, da lahko moji zajci po svoji volji vstopajo in izstopajo, ko ograda ni zaprta.
1 sporočila
johanne
Pozdravljeni,
Ali je ta park primeren za gerbile? Ali ne bi mogle iti skozi rešetke?
Hvala vnaprej
Ali je ta park primeren za gerbile? Ali ne bi mogle iti skozi rešetke?
Hvala vnaprej
30 sporočila
angélique
Pozdravljeni, ali "Dodatni konektorji - 4 kosi" vključujejo tudi konektorje?
28 sporočila
odyline
Dober večer, sem ga kupil in ne, to ne bi ustrezalo, saj moji zajci že vtikajo glavo skozenj.... Lep večer
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, kaj so konektorji??? Jaz sem lahko brez težav zgradil park in moji zajci so navdušeni.
1 sporočila
aurelie
Dober večer. Mislim, da je park super za pritlikave zajce.... vendar za dihurje... povprašajte Zoomalia za mnenje, vendar mislim, da ni primeren. Lep večer.
1 sporočila
jamila
Pozdravljeni! Mislim, da ni primeren, saj moj morski prašiček (večji od gerbila) gre skozi odprtine.
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, naročil sem 2 ograji, moji mladi pritlikavi zajčki pa se prebijejo skozi luknje, postopoma ko rastejo, ne morejo več skozi, ampak jih preskočijo, zato postavite mreže višje ali pa jih pustite povsem svobodne, kot sem naredil. Lep večer
1 sporočila
nathalie
Mi smo postavili mrežo okoli parka
3 sporočila
john
Ne, rešetke so preveč narazen
1 sporočila
cyrille
Pozdravljeni, Da, luknje so prevelike. Za naše pritlikave zajce, ki še niso popolnoma svobodni, smo dodali žično ograjo. Lep pozdrav
3 sporočila
marion
Pozdravljeni, kupil sem to ogrado dvakrat, da bi naredil večjo na več etažah, moj mini pritlikavi zajček je vesel, da lahko čez dan živi v njej. Na obe nadstropni ravni sem položil lesene plošče, da lahko hodi, ne da bi njegove tačke zdrsnile skozi rešetke
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, ta ograjen prostor sem kupil pred 6 meseci za našega pritlikavega zajčka, skupaj s 3 kompleti, da smo naredili velik park z več nadstropji, zelo stabilen, priključki so zanesljivi in praktični. Zelo praktičen prilagodljiv park! Priporočam ga.
2 sporočila
jessika
živjo, Kvadrati so veliki približno 4,5 cm na stranico.