Vprašanja, razprave o izdelkih Modulabilni ogradi za glodalce HAMIFORM Modul'Home
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni, na fotografiji so dodatni paneli široki 50 cm, v vašem opisu pa piše, da je ena dimenzija 120 cm, torej 60 cm. Kakšne so torej dimenzije, prosim?
1 sporočila
lea
Pozdravljeni, zanima me, ali lahko z nakupom ograje s 6 stranicami in dodatnim paketom (2 dodatni stranici) zgradimo ograjo v obliki osmerokotnika in ali je zaščitna ponjava za tla dovolj velika, če jo zgradimo na ta način. Hvala, čakam na vaš odgovor.
1 sporočila
laure
Živijo, spraševal sem se, ali zajček morda ne bo skočil preko tako, da bo splezal na kabino in se tako lahko izmuznil iz ograde...
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni, pri meni zajec ne skače, vendar sem oddaljila ogradico od zaves, da jih ne bi mogla zagrabiti! Ponavadi se zajec postavi pred vrata ogradice, če želi ven, vendar ne poskuša skočiti.
2 sporočila
pascale
Živjo, žal mi je, ampak ne razumem, kaj imamo torej za 19 evrov? Vnaprej hvala.
86 sporočila
céline
Pozdravljeni, Pascale,Podrobnosti o izdelkih in njihovih cenah imate pod fotografijo ograde. Kar morate razumeti: od 19,99 € imate na primer stojalo za seno ALI visečo krmilnico. Sam zaščitni tepih stane 18,99 €, ograda s 6 prilagodljivimi paneli + zaščitni tepih stane 149,99 € (brez drugih dodatkov), itd.S spoštovanjem,Céline iz Zoomalia.
2 sporočila
pascale
Hvala Céline
1 sporočila
lÉa
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je vse vključeno v oboro? Hvala
24 sporočila
prescilia
Pozdravljeni, Ogrado lahko kupite z odejo ali brez nje, vendar če želite razširiti prostor, so dodatne plošče na voljo v paketu po dva. Če želite dodatno opremo, kot so straniščna posoda, hiška, senožet itd., se prodaja ločeno. Treba je preveriti posamezne cene, ki ustrezajo določenemu dodatku.
3 sporočila
anthony
Pozdravljeni, vse se prodaja ločeno. Če vam lahko dam nasvet, ne vzemite straniščne posode in stvari za seno za položitev, ker za seno ni nič kaj posebnega, bolje je vzeti kroglo. Drugače pa je ograda super, naš zajec se od kar jo ima, prav veseli.
24 sporočila
prescilia
Pozdravljen Anthony, zakaj ne bi vzel zabojčka za steljo? Vanj bi enostavno spravili dva zajca. Imam igračarskega in križanca burgundskega in divjega zajca, ki živita skupaj, in rada bi imela ogrado za oba, vendar ne vem, ali bi to zadostovalo ali bi bilo treba vzeti razširitev...
3 sporočila
anthony
Pozdravljeni, Prescilia. Ker ni zelo visok, je naš zajec pogosteje delal poleg kot znotraj. Iskreno povedano, obdržali smo ga le 3 dni.
24 sporočila
prescilia
v redu, hvala za vaš odziv. Izkoristim priložnost in vas vprašam za vaše mnenje. Trenutno imam doma 2 zajca (1 toy starega 6 let, ki tehta približno 800-850 g in enega, ki je križan s poljskim zajcem, ki bo kmalu star 2 leti in tehta malo manj kot 3 kg). Živijo skupaj. Trenutno kot njihov prostor imam kletko ferplast v dvojni izvedbi velikosti 120x60. Vendar je res preveč težavno za čiščenje in potem je ta sistem z etažami malo zapleten za njiju. Zato sem razmišljal o tem, da jima nabavim ta ograjen prostor. Spraševal sem se, ali bo ta hiša primerna za mojega velikega zajca ali bo premajhna? Če vzamem to ograjo + podaljšek, da dobim 120x120, ali bo to dovolj? Prav tako dvomim glede višine - 50 cm višine se mi zdi malo nizka, kaj menite vi? Ali je mogoče zavarovati spodnji del? Ker imam tudi dva psa in mačko, nočem, da jih gredo nadlegovati. Vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore. Glede na to bom videl, ali naj vzamem to ali razmislim o nakupu druge.
3 sporočila
anthony
Naš zajec tehta manj kot 2 kg in se zelo dobro prilega v kočo, kar zadeva višino imamo tudi 2 mački in psa in vse poteka zelo dobro, ampak res je, da ni zelo visoko drugače, ampak za nas je to top ograda, po tem pa morate videti sami, za 2 zajca ne vem, kako bi bilo
24 sporočila
prescilia
V redu, bom pogledal to, hvala
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, prosim za informacije. Če kupimo ograjo in podlogo za 159 evrov, dobimo samo to, prav je to? Najlepša hvala.