Vprašanja, razprave o izdelkih Modularni ogradi Zolia Willy - Komplet za kunce in glodalce
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so sivi paneli neprosojni ali prosojni?
2 sporočila
pascale
Pozdravljeni, sivi paneli so neprozorni
2 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, imam majhno vprašanje: imam dvonadstropno kletko za svojega zajca, vendar bi mu rad naredil ogradico, ki bi bila pritrjena na kletko. Ker pa imamo doma psa, me zanima, ali lahko, če vzamem dve ogradici, popolnoma zaprem zgornji del ogradice?
2 sporočila
elodie
Pozdravljeni, Lahko jih popolnoma zaprete, to sem storil, da preprečim pobeg mojih gerbil in da pes pusti pri miru.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali ga je mogoče namestiti zunaj? hvala
2 sporočila
doriane
Da, lahko ga postavite na prosto, vendar je bolje predvideti majhne zatiče (kot so klinčki za šotore), da jih zapičite v tla za boljšo funkcionalnost (če na travi).
1 sporočila
audrey
Pozor na prostem, ne priporočam plastičnih sten, saj so po izkušnjah raztrgane zaradi mačke (verjetno, ker smo v mestu). Moj zajec ni mogel upreti svobodi...
2 sporočila
amélie
Pozdravljeni,
Iščem rešitev za zaščito lesenih talnih obrob mojega doma pred uničevalnim zajcem. Ta ograda se mi zdi dobra rešitev za zaščito spodnjega dela sten. Ali je mogoče odstraniti etaže (ploščadi), da se lahko uporabijo za čim večjo razširitev dolžine ograje?
Hvala.
Iščem rešitev za zaščito lesenih talnih obrob mojega doma pred uničevalnim zajcem. Ta ograda se mi zdi dobra rešitev za zaščito spodnjega dela sten. Ali je mogoče odstraniti etaže (ploščadi), da se lahko uporabijo za čim večjo razširitev dolžine ograje?
Hvala.
1 sporočila
perrine
Mojih 2 oktondonov je napadlo stene in odprlo eno. Tudi na višino moramo biti pozorni: če se lahko naše majhne živali vzpnejo na nekaj, se odmaknejo in skočijo. Drugače pa je ogradica dobra in enostavna za postavitev in razstavljanje.
1 sporočila
aude
Pozdravljeni, seveda se plošče lahko uporabljajo končne do končne namesto ena na drugo, če si to želite. Ampak pomislite na višino za del proti zunanjosti ;) Protiv podstavkov zadostuje ena deska. Osebno sem kupil zelo dolgo preprogo, ki je širša kot ogradica, in jo zaviham proti stenam, moja zajklja ne more premikati plošč niti gristi mojih podstavkov!
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni,
Za prihod uničevalnega zajca iščem rešitev za zaščito lesenih talnih obrob v mojem stanovanju - z namestitvijo prozornih modulov spodaj, zajec ne bo imel dostopa do obrob!
Ta obora se mi zdi dobra rešitev za zaščito spodnjega dela sten.
Ali se nadstropja (stopnice) lahko odstranijo, da se jih uporabi za čim večje povečanje dolžine ograde?
Ja! Po želji. Kupili smo 2 kompleta, enega prozornega in enega z belo mrežo. Zelo enostavno za sestaviti in vse lahko prilagodimo po želji. Predvideti je treba 2 višini, da ne bo skočil ven.
Za prihod uničevalnega zajca iščem rešitev za zaščito lesenih talnih obrob v mojem stanovanju - z namestitvijo prozornih modulov spodaj, zajec ne bo imel dostopa do obrob!
Ta obora se mi zdi dobra rešitev za zaščito spodnjega dela sten.
Ali se nadstropja (stopnice) lahko odstranijo, da se jih uporabi za čim večje povečanje dolžine ograde?
Ja! Po želji. Kupili smo 2 kompleta, enega prozornega in enega z belo mrežo. Zelo enostavno za sestaviti in vse lahko prilagodimo po želji. Predvideti je treba 2 višini, da ne bo skočil ven.
3 sporočila
salome
Pozdravljeni, da, to je mogoče
2 sporočila
doriane
Pozdravljeni. To sem storil, nisem naredil nadstropja, ampak sem naredil zelo velik ograjen prostor. Zajec je prav tako uničevalen in ograjen prostor se ni spremenil že 2 meseca.
2 sporočila
deborah
Lahko ga ustvarite, kot želite. Osebno sem vzela 3 po 25 panelov, ker je v ogradah brez kletke.
2 sporočila
laure et arnault
Pozdravljeni, ali lahko plošča prenese težo zajca težkega 2-2,5 kg, če se povzpne nanjo? Hvala
2 sporočila
olivier
Ne, plošče niso namenjene temu, da bi zajec splezal nanje.
1 sporočila
coralie
živijo, je možno povečati višino?
5 sporočila
jeannine
Da, povsem mogoče je povečati višino!
2 sporočila
olivier
Ja, seveda, celo priporočljivo, saj je 35 cm višine za moje enostavno, da preskočijo. Zato sem postavil eno na drugo in ni več pobegov, haha
1 sporočila
amelie
Pozdravljeni Ali ste jih kupili 2, da bi povečali višino?
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni, osebno sem kupil ogradico velikosti XL za sprehod mojih 2 mladičkov podgan. Toda po 10 dneh (pri starosti 2 mesecev in pol) sta zlahka skočila na rob. Zato smo kupili še eno ogradico za povečanje višine. Sedaj je visoka 70 cm, a nič ne zagotavlja, da ne bosta v prihodnosti skočila na to višino.