Vprašanja, razprave o izdelkih Junior oprsnik za mladičke mačk z vrvico
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
veronique
Pozdravljeni, iščem oprsnico za mojo 6 mesecev staro muco; ne vem, katero velikost izbrati; katere meritve je treba opraviti (obseg vratu in prsnega koša, predvidevam? Ko navedete 22/42 cm: na kaj se te mere nanašajo? So to največje mere? Ali je nastavljivo? Če moj nakup ne bi ustrezal, ali obstaja možnost zamenjave (prek dostavne točke, da se izognem poštnim stroškom)? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na navedena velikost je največja velikost: 21 cm za obseg vratu in 34 cm za obseg prsnega koša. Ta oprsnica je popolnoma nastavljiva. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako lahko izberem barvo oprsnice ob nakupu? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrjujemo, da barve med nakupom ne morete izbirati, saj je odvisna od razpoložljivosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean christophe
Pozdravljeni. Kakšne so telesne mere (vrat in prsni koš) majhne mačke? (na splošno). Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost vam ne moremo podati dimenzij mačke. To je odvisno od njene starosti, pasme... Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
maëva
Pozdravljeni, kako dolga je povodec? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno na izdelčni kartici izdelka, povodec meri 1,20 m. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
jacques
Pozdravljeni, Katere barve je oprsnica na zalogi (ref 29677)? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tega tipa informacije vam ne moremo dati. Barve oprsnic se namreč lahko razlikujejo glede na pošiljko našega dobavitelja.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalie