Vprašanja, razprave o izdelkih Mineralni mačji pesek CATSAN Hygiene Plus 10 ali 20L

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nadège
8 sporočila
nadège fr
Dober večer.. preizkusila sem že vse vrste mačjega peska in se vrnila k nesprejemljivemu Catsanu.. vsak dan se potrudim, da odstranim lulanje... kar je z mojimi tremi mačkami največji zalogaj.. Mačji pesek je super glede vonja.. in če ga dobro upravljaš, zdrži dalj časa.. celotno posodo očistim po enem tednu..
carole
5 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, priporočam vam, da je to dobra posteljnina, ki je varčna in brez prahu ter vonjav. Oglejte si to povezavo: Litière végétale agglomérante Wooden Pearl za mačke in glodavce Quality Clean, prav tako pa je to dobra kakovost za Cat’s Best Original - litière végétale agglomérante za mačke. Odločitev je vaša.
CHRISTIANE
1 sporočila
christiane fr
Dejansko, moja mucka je navdušena nad to mačjo steljo, ki jo uporablja že več let. Ko poskušam zamenjati, ponovno začne s slabimi navadami. Popolnoma jo zamenjam in enkrat na teden na hitro očistim. Toplo jo priporočam. Lep dan vsem.
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, rada bi poskusila ta pesek za mačji wc. Moja mačka ima veliko intoleranc za vse vrste veziv, zato iščem nelepljiv pesek, vendar ga še nikoli nisem uporabljala. Kako pa ravnate z mačjim urinom, ga ne odstranjujete? Iztrebke odstranimo vsak dan, to se ne spremeni. Kolikokrat popolnoma zamenjate pesek v mačjem wc-ju in kakšno je stanje z vonjem, je v redu? Upam, da bo moja muca želela vanj. Zelo ji je všeč združujoč se pesek Catsan, vendar glede na njene težave ... Če bi mi lahko pomagali, se vam vnaprej zahvaljujem (živim v stanovanju, imam eno mačko) UREJANJE: Poskušam s tem peskom. Po nekaj omahovanju je moja muca šla vanj, ampak ... pomešala sem urin in ... vonj auu ... to je grozno. Mogoče bo minilo ... Torej, urina ne mešate, sem narobe razumela? Ker sem šele tretji dan ... Hvala
Ilham
1 sporočila
ilham fr
Dober večer Nathalie, osebno imam 3 mačke, ena od njih pa ima alergijske težave z resnimi kožnimi izbruhi kot je ekcem! Po preizkušanju številnih vrst mačjega peska se je ta zdel sprejemljiv. Imam dve veliki mačji stranišči, iz katerih odstranim iztrebke vsak dan ali vsaka dva dni, mačji pesek pa zamenjam enkrat na teden in vse poteka v redu. Moja mačka z alergijami, Moka, se je pred kratkim začela opravljati potrebo zunaj, zato sem od enega stranišča odstranila pokrov in stvari so se uredile!
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Dober večer, Nathalie, jaz sem vedno uporabljal to mačje stranišče Catsan in moja 2 mačka ga zelo dobro prenašata. Res je, da vsak dan odstranim njuna iztrebka, glede na urin pa ga zamenjam vsake 4 do 5 dni, odvisno od njunega izločanja. Upam, da ti je moj odgovor v pomoč.
Linda
1 sporočila
linda fr
Pozdravljeni, mojemu mačku Cookiju je ta mačja postelja všeč. Za kakce je bolje, če jih odstranjujete vsak dan. Za lulanje, dobro absorbira vonj. Pladenj temeljito očistim vsak teden. Ta postelja je učinkovita. Doma ne smrdi. Je dobre kvalitete. Ne skrbite glede lulanja, ne bo smrdelo.
carole
5 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, svetujem vam, da je to dobra mačja postelja, ki je varčna in brez prahu ter vonja, poglejte to povezavo: Rastlinska grudasta mačja posteljica Wooden Pearl za mačke in glodalce Quality Clean, prav tako naj bo dobre kakovosti za Cat’s Best Original - rastlinska grudasta mačja posteljica, na vas je odločitev

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo